Khaby Lame: Μια ματιά στα αυτοκίνητα εκατομμυρίων που έχει στο γκαράζ του ο επιτυχημένος TikToker

Ο Khaby Lame ξεκίνησε από το μηδέν και σήμερα είναι ο άνθρωπος με τους περισσότερους ακόλουθους στο TikTok. Αυτό φυσικά μεταφράζεται και σε πολλά εκατομμύρια στον τραπεζικό του λογαριασμό, τα οποία του επιτρέπουν να κάνει αυτό που αγαπά. Να αγοράζει σπάνια και γρήγορα αυτοκίνητα.
Khaby Lame: Μια ματιά στα αυτοκίνητα εκατομμυρίων που έχει στο γκαράζ του ο επιτυχημένος TikToker

Το TikTok είναι το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που εκτοξεύτηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορονοϊού και μαζί του απογειώθηκαν και νεαροί δημιουργοί περιεχομένου που κατάφεραν να γίνουν γρήγορα αγαπητοί στο κοινό. Ο 22χρονος Khaby Lame αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ανθρώπου που κατάφερε μέσα από την πλατφόρμα να γίνει διάσημος, αλλά και πλούσιος.

Διαβάστε ακόμη: Ferrari F2003-GA: Σε δημοπρασία ένα από τα σημαντικότερα αυτοκίνητα της χρυσής εποχής Σουμάχερ στη Formula1

Αυτό που σίγουρα έκανε τον λογαριασμό του να ξεχωρίσει ήταν το γεγονός πως διακωμωδούσε μερικά περιβόητα life hacks, δείχνοντας πόσο ανούσια είναι, αλλά και το ότι δεν χρειαζόταν να πει ούτε μια λέξη στα βίντεό του. Τα έδειχνε όλα μέσω μιας χαρακτηριστικής χειρονομίας.

@khaby.lame Don't make a mystery of simple things.🤲🏿🤦🏿Non fare mistero delle cose semplici.🤲🏿🤦🏿#learnfromkhaby #learnwithtiktok #imparacontiktok ♬ suono originale - Khabane lame

Σήμερα έχει στον λογαριασμό του περισσότερους από 150 εκατομμύρια ακόλουθους, όντας πρώτος στη λίστα με τα πιο διάσημα accounts του TikTok. Αυτό φυσικά μεταφράζεται και σε πολλά εκατομμύρια χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό, τα οποία του επιτρέπουν να κάνει αυτό που αγαπά. Να αγοράζει σπάνια και γρήγορα αυτοκίνητα.

Στα 22 του έχει ένα γκαράζ που πολλοί θα ονειρευόμασταν, έχοντας τη δυνατότητα να επιλέγει διαφορετικό αμάξι κάθε μέρα για τις υποχρεώσεις και τις βόλτες του. Ας τα δούμε.

Mercedes-Benz AMG G63

Εικόνα

Ο Khaby lame είναι γνωστό ότι έχει αγοράσει το διάσημο SUV Mercedes Benz AMG G63. To δικό του είναι σε μαύρο ματ χρώμα και το έχουμε δει αρκετές φορές σε videos του στο TikTok.

BMW X5

Εκτός από τη Mercedes του, ο αστέρας του TikTok έχει επίσης μια BMW X5. Αυτό το πολυτελές SUV της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας προσφέρει ένα υπέροχο πακέτο με premium χαρακτηριστικά και μια συναρπαστική οδήγηση.

Audi RS5 And Audi Q8

A post shared by Audi RS5 (@rs5ive)

Δεν έχει χάσει την ευκαιρία να αποκτήσει και κάτι από την Audi, ολοκληρώνοντας την πολυτελή γερμανική τριάδα. Ο Khaby Lame έχει στην κατοχή του ένα Audi RS5 και ένα Audi Q8 SUV.

Porsche 911

Εκτός από τα SUV και τα πολυτελή σεντάν, ο Khaby Lame είναι περήφανος ιδιοκτήτης μιας Porsche 911.

Lamborghini Huracan

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά οχήματα στο γκαράζ του πάντως είναι η Lamborghini Huracan. Η διάδοχος της θρυλικής Gallardo αποκαλείται συχνά «baby Lambo» και αποτελεί ένα έργο τέχνης.

Jeep Compass

Επίσης, συχνά τον βλέπουμε να οδηγεί και το ταπεινό Jeep Compass για τις καθημερινές του μετακινήσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ