adidas X Speedportal: Με τα απόλυτα ποδοσφαιρικά παπούτσια τιμά η adidas τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά

H Χρυσή Μπάλα του επιθετικού της Ρεάλ έδωσε έμπνευση στη γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών. Για να τιμήσει τον Καρίμ Μπενζεμά η adidas δημιο;yrghse μια «χρυσή» συλλογή αφιερωμένο αποκλειστικά σε εκείνον. Αυτό ασφαλώς που ξεχωρίζει είναι τα νέα ποδοσφαιρικά παπούτσια, adidas X Speedportal.
adidas X Speedportal: Με τα απόλυτα ποδοσφαιρικά παπούτσια τιμά η adidas τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά

O Καρίμ Μπενζεμά σήκωσε πριν λίγες ημέρες την πολυπόθητη Χρυσή Μπάλα για το 2022 σε μια λαμπερή τελετή στο Παρίσι. Με ένα στυλ που αποτέλεσε φόρο τιμής στο εφηβικό του είδωλο, τον Tupac Shakur, o Γάλλος επιθετικός χειροκροτήθηκε από κάθε φαν του ποδοσφαίρου για τα επιτεύγματά του τη χρονιά που μας πέρασε.

Διαβάστε ακόμη: Σε δημοπρασία η Rolls-Royce Silver Shadow του Φρέντι Μέρκιουρι - Στα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία τα έσοδα

Η βράβευση του Μπενζεμά , όμως, ενέπνευσε την adidas να δημιουργήσει μια «χρυσή» συλλογή αφιερωμένο αποκλειστικά σε εκείνον. Αυτό ασφαλώς που ξεχωρίζει είναι τα νέα ποδοσφαιρικά παπούτσια, adidas X Speedportal, τα οποία είναι σε αποχρώσεις λευκού και χρυσού.

Αν και η adidas ανακοίνωσε πως τα συγκεκριμένα παπούτσια που δημιούργησε για τον Μπενζεμά δεν είναι προς πώληση, η αλήθεια είναι πως έλαβαν εκατοντάδες θετικά σχόλια στα social media από φιλάθλους της Ρεάλ και όχι μόνο, οι οποίοι θα ήθελαν πολύ να τα κάνουν δικά τους, κάνοντας την εταιρεία να έχει δεύτερες σκέψεις.

Παρόλα αυτά, η adidas έκανε γνωστό πως θέτει προς πώληση ελάχιστα κομμάτια από τη νέα συλλεκτική φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης που δημιούργησε για χάρη του Γάλλου επιθετικού και η οποία φέρει πάνω τις χρυσές λεπτομέρειες. Αυτή μπορεί να την κάνει κάποιος δική του μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου της Μαδρίτης στην τιμή των 115 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ