TAG Heuer Carrera x Porsche 911 RS 2.7: Δύο νέα limited edition ρολόγια για τα 50 χρόνια του εμβληματικού αυτοκινήτου

H ωρολογοποιία TAG Heuer παρουσίασε ένα limited edition ζευγάρι χρονογράφων που αποτίουν φόρο τιμής στην 50ή επέτειο της Porsche 911 Carrera. Τα δύο συλλεκτικά ρολόγια ενσωματώνουν τη σχεδιαστική αντίληψη που έκανε και τις δύο εταιρείες τόσο εμβληματικές όλα αυτά τα χρόνια.
TAG Heuer Carrera x Porsche 911 RS 2.7: Δύο νέα limited edition ρολόγια για τα 50 χρόνια του εμβληματικού αυτοκινήτου

Παίρνοντας το παρατσούκλι της από τις αγωνιστικές επιτυχίες της στους αγώνες ράλι Carrera Panamericana τη δεκαετία του '50, η Porsche 911 RS 2.7 όχι μόνο έφερε την πίστα στο δρόμο αλλά ήταν και το ταχύτερο γερμανικό αυτοκίνητο παραγωγής κατά την κυκλοφορία της, το 1972.

Διαβάστε ακόμα: UR-120 - Το νέο διαγαλαξιακό ρολόι της Urwerk είναι μια ωδή στο «Star Trek» και τον dr Spock

Πέρυσι, η ωρολογοποιία TAG Heuer, γνωστή για τη δική της ιστορία στην αγωνιστική σκηνή, ξεκίνησε μια συνεργασία με την Porsche, και έχοντας ήδη κυκλοφορήσει τρία ρολόγια μέχρι στιγμής, παρουσιάζεται τώρα ένα τέταρτο μοντέλο.

Το τελευταίο limited edition ζευγάρι χρονογράφων αποτίει φόρο τιμής στην 50ή επέτειο της Carrera, παντρεύοντας τη σχεδιαστική αντίληψη που έκανε και τις δύο εταιρείες τόσο εμβληματικές όλα αυτά τα χρόνια.

A post shared by TAG Heuer (@tagheuer)

Η κάσα από γυαλισμένο χάλυβα 42 mm του στάνταρ μοντέλου περιβάλλει ένα λευκό καντράν με μπλε πινελιές ως νεύμα στα θρυλικά χρώματα της κλασικής 911. Εξοπλισμένη τόσο με λευκό λουρί Nato όσο και με ατσάλινο μπρασελέ, αυτή η έκδοση περιορίζεται σε 500 κομμάτια.

Εικόνα

Λειτουργώντας με τον ίδιο αυτόματο μηχανισμό Caliber Heuer 02 με τρεις αθροιστές, η ερυθρόλευκη παραλλαγή στεγάζεται σε κάσα από ροζ χρυσό 18 καρατίων 5Ν με λουράκι από δέρμα αλιγάτορα και περιορίζεται σε μόλις 250 κομμάτια.

Εικόνα

Διαθέσιμοι τώρα μέσω του ιστότοπου της TAG Heuer, οι χρονογράφοι TAG Heuer Carrera x Porsche 911 RS 2.7 κοστίζουν 7.450 και 22.300 ευρώ αντίστοιχα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ