Κόμπι Μπράιαντ: Σε δημοπρασία τα sneakers adidas Crazy 8 του Black Mamba από το πρώτο του All Star Game

Τα παπούτσια του Κόμπι Μπράιαντ από το πρώτο του All-Star Game βγαίνουν σε δημοπρασία από την PWCC Marketplace. Οι προσφορές για τα sneakers adidas Crazy 8 του θρυλικού σταρ του NBA βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα $25.000, και η δημοπρασία θα λήξει στις 20 Οκτωβρίου.
Κόμπι Μπράιαντ: Σε δημοπρασία τα sneakers adidas Crazy 8 του Black Mamba από το πρώτο του All Star Game

Ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν αδιαμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες που πάτησε ποτέ τα παρκέ του NBA. Ο ξαφνικός, πρόωρος θάνατός του πριν από δύο χρόνια, μπορεί να άφησε ένα μεγάλο κενό στο μπάσκετ και γενικότερα στον αθλητισμό, γιγάντωσε ωστόσο το θρύλο του Black Mamba.

Διαβάστε ακόμα: «Το Χέρι του Θεού» - Σε δημοπρασία η μπάλα από το ιστορικό ματς του Ντ. Μαραντόνα για 2,8 εκατ. δολάρια

Μα πολλά προσωπικά αντικείμενά του να έχουν αποτελέσει μέρος δημοπρασιών, οι οπαδοί έχουν κατά καιρούς τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας του στο ΝΒΑ. Μια τέτοια ευκαιρία παρουσιάζεται και τώρα.
Η PWCC Marketplace προσφέρει ένα ζευγάρι sneakers που φόρεσε ο Μπράιαντ στην πρώτη του εμφάνιση στο All-Star, το 1998, αποτελώντας το νεότερο παίκτη που έπαιξε ποτέ στη διοργάνωση -ένα ρεκόρ που διατηρεί ακόμα.

Εικόνα

Τα ασπρόμαυρα αθλητικά παπούτσια adidas Crazy 8 διαθέτουν μωβ και χρυσά διακοσμητικά στοιχεία σε ένα νεύμα προς την ομάδα του, τους Λος Άντζελες Λέικερς. Το μωβ βρίσκεται στην ετικέτα και στη γλώσσα του παπουτσιού, καθώς και στη φτέρνα. Εν τω μεταξύ, το λογότυπο της Adidas στον αστράγαλο και τα διακριτικά με τις τρεις ρίγες στη φτέρνα είναι φινιρισμένα με χρυσή κλωστή.

Στο παιχνίδι της 8ης Φεβρουαρίου 1998, ο Μπράιαντ και η δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ αντιμετώπισαν τον Μάικλ Τζόρνταν στις ανατολικές. Ο Τζόρνταν ήταν στην τελευταία σεζόν του, οπότε το All-Star Game ήταν ένας αγώνας μεταξύ του παλιού και του νέου γκαρντ του NBA.

Στο τέλος, ο Τζόρνταν έφυγε ως ο MVP του αγώνα, με 23 πόντους και οκτώ ασίστ, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 135-114, ενώ ο Μπράιαντ ηγήθηκε της Δύσης με 18 πόντους.

Ο Μπράιαντ θα εμφανιζόταν σε 18 Αγώνες All-Star καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του στο Hall of Fame, και στέφθηκε MVP με ρεκόρ πόντων τέσσερις φορές.

1998 Kobe Bryant All-Star Game Crazy 8 Game Worn Sneakers - Kobe's 1st ASG from PWCC Marketplace on Vimeo.

«Απλώς διασκεδάζω, περνάω καλά», είπε σε μια συνέντευξη του ημιχρόνου κατά την πρώτη του εμφάνιση. «Ο Μάικλ είναι ένας σπουδαίος παίκτης, ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών. Τι καλύτερος τρόπος για να μάθει κανείς το παιχνίδι από το να τον έχει αντίπαλο;»

Εικόνα

Η αυθεντικότητα των παπουτσιών που βγαίνουν στη δημοπρασία είναι ήδη επιβεβαιωμένη από αξιόπιστες πλευρές. Η δημοπρασία λήγει στις 20 Οκτωβρίου, με την τρέχουσα προσφορά να ανέρχεται στα 25.000 δολάρια. Όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν τη δική τους μπορούν να το κάνουν στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της PWCC.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ