Veuve Clicquot και Smeg παρουσιάζουν δύο design ψυγεία για να φιλοξενούν τη σαμπάνια σας σε σωστή θερμοκρασία

Η Veuve Clicquot συνεργάστηκε με τη Smeg για δύο limited edition ψυγεία σαμπάνιας με ξεχωριστό design από τη δεκαετία του '50. Η μεγαλύτερη παραλλαγή με κωδικό Fab 28 και η μικρότερη Fab 10 διατίθενται στα 6.000 και 4.000 αντίστοιχα.
Veuve Clicquot και Smeg παρουσιάζουν δύο design ψυγεία για να φιλοξενούν τη σαμπάνια σας σε σωστή θερμοκρασία

Ελάχιστα πράγματα σ’ αυτή τη ζωή είναι καλύτερα από ένα ποτήρι παγωμένη σαμπάνια. Κι ενώ εδώ και δεκαετίες η Veuve Clicquot φροντίζει τα μπουκάλια της με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί ετικέτα να μη λείπουν από καμιά περίσταση, έρχεται τώρα σε συνεργασία με τη Smeg να φροντίσει και για τη σωστή τους θερμοκρασία.

Διαβάστε ακόμα: Veuve Clicquot - Άφθονη σαμπάνια και άκρατη πολυτέλεια στο πρώτο ξενοδοχείο της φίρμας στον κόσμο

Οι δύο φίρμες αποκάλυψαν δύο νέα limited edition ψυγεία, «ντυμένα« με τη χαρακτηριστική χρυσοκίτρινη απόχρωση της Veuve Clicquot. Το ζευγάρι – ένα μικρό και ένα μεγάλο ψυγείο- διαθέτει σχέδιο εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1950, design στο οποίο χρωστάει –μεταξύ άλλων- τη φήμη της η Smeg.

Εικόνα

Το μεγαλύτερο σε διαστάσεις μοντέλο είναι ένα ψυγείο πλήρους μεγέθους με άφθονο αποθηκευτικό χώρο, ιδανικό για οικογένειες ή για μεγαλύτερους χώρους. Αποτελείται από τρία ρυθμιζόμενα γυάλινα ράφια, δύο συρτάρια και ένα γυάλινο κάλυμμα crisper μαζί με μια θήκη κατάψυξης που συνοδεύεται από δίσκο πάγου.

Εικόνα

Η μικρότερη έκδοση είναι ιδανική για home bar. Διαθέτει δύο ρυθμιζόμενα γυάλινα ράφια και ένα crisper συρτάρι μαζί με ένα σταθερό ράφι μπουκαλιών και δύο ρυθμιζόμενα ράφια. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό LED και χαμηλή κατανάλωση ρεύματος με 142 κιλοβατώρες ετησίως.

Εικόνα

Επιπλέον, και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν στατική ψύξη και κατασκευάζονται στην Ιταλία με μεγάλη έμφαση στην ποιότητα. Η μεγαλύτερη παραλλαγή με κωδικό Fab 28 και η μικρότερη Fab 10 διατίθενται στα 6.000 και 4.000 δολάρια αντίστοιχα.
Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες παραγγελίας μπορείτε να ανατρέξετε στον ιστότοπο της Veuve Clicquot.