Papa's Pilar 2022 Legacy Edition: Ένα ρούμι αφιερωμένο στον Έρνεστ Χέμινγουεϊ και στο βιβλίο «Ο γέρος και η θάλασσα»

Με αφορμή τα 70 χρόνια από τη δημοσίευση του κλασικού βιβλίου του Έρνεστ Χέμινγουεϊ «Ο γέρος και η θάλασσα», η η Papa’s Pilar, μια επωνυμία ρούμι εμπνευσμένη από τον Χέμινγουεϊ, κυκλοφορεί τη νέα έκδοση Legacy 2022. Το 2022 Legacy Edition είναι το δεύτερο της σειράς και είναι ένα μείγμα από εννέα ρούμια από πέντε πηγές.
Papa's Pilar 2022 Legacy Edition: Ένα ρούμι αφιερωμένο στον Έρνεστ Χέμινγουεϊ και στο βιβλίο «Ο γέρος και η θάλασσα»

70 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τη δημοσίευση του κλασικού βιβλίου του Έρνεστ Χέμινγουεϊ «Ο γέρος και η θάλασσα». Και αν για κάτι ήταν γνωστός ο εμβληματικός Αμερικανός συγγραφέας, πέρα από τα έργα και τις γυναίκες του, αυτό ήταν το γούστο του στο ποτό. Για να γιορτάσει λοιπόν αυτό το λογοτεχνικό ορόσημο, η Papa’s Pilar, μια επωνυμία ρούμι εμπνευσμένη από τον Χέμινγουεϊ, κυκλοφορεί τη νέα έκδοση Legacy 2022.

Διαβάστε ακόμη: Littlemill - Το 45 χρόνων single malt των 250 φιαλών είναι ίσως το σπανιότερο ουίσκι στον κόσμο

Η Papa’s Pilar εδρεύει στο Κι Γουέστ της Φλόριντα, όπου κάποτε ζούσε ο Χέμινγουεϊ. Το αποστακτήριο μπορεί να βρίσκεται εκεί, αλλά η μάρκα προμηθεύεται ρούμι από διάφορες χώρες, ώστε να συνδυάσει τις διάφορες εκφράσεις του (σκούρο, ξανθό και με φινίρισμα σέρι).

Εικόνα

Το 2022 Legacy Edition είναι το δεύτερο της σειράς και είναι ένα μείγμα από εννέα ρούμια από πέντε πηγές: Μπαρμπάντος, Παναμάς, Δομινικανή Δημοκρατία, Βενεζουέλα και το οικιακό αποστακτήριο στη Φλόριντα. Το τελικό μείγμα ολοκληρώνεται στη συνέχεια σε βαρέλια γαλλικού κονιάκ από δρυ και μηλιά για να προσδώσει κάποια επιπλέον γεύση.

Εικόνα

«Εμπνέομαι καθημερινά από τον Papa Hemingway. Η Legacy Edition του 2022 ήταν ένας τρόπος να αξιοποιήσω αυτήν την έμπνευση αυτή ακόμη περισσότερο, γιορτάζοντας το έργο της ζωής του και αναδεικνύοντας τις καινοτόμες τεχνικές φινιρίσματος με ρούμι», ανέφερε ο master distiller Ron Call.

A post shared by Papa's Pilar Rum (@papaspilar)

«Επέλεξα προσωπικά μερικά από τα πιο μοναδικά βαρέλια για φινίρισμα: γαλλικά βαρέλια με κονιάκ από μηλιά και βελανιδιά. Αυτά τα βαρέλια κονιάκ προσδίδουν έντονα χαρακτηριστικά μήλου, κάτι που είναι σπάνιο στο ρούμι. Θα βρείτε επίσης νότες βανίλιας και αγιοκλήματος και βαθύ, πλούσιο φινίρισμα μελιού», συμπληρώνει.

Για να συνοδεύσει αυτή τη νέα κυκλοφορία, η Papa's Pilar δημιούργησε μια εμπειρία AR με αφήγηση του οικολόγου και καλλιτέχνη δρ Γκι Χάρβεϊ, η οποία περιλαμβάνει μερικά από τα δικά του σκίτσα.

Το μπουκάλι είναι τυλιγμένο σε δέρμα και περιλαμβάνει ένα σημειωματάριο και στυλό Moleskine για να γράψετε τις γευστικές σας σημειώσεις ή όποιες άλλες σκέψεις μπορεί να έχετε. Και για κάθε μπουκάλι που πωλείται, η Papa’s Pilar θα δωρίσει 20 δολάρια στο Guy Harvey Ocean Foundation, έναν οργανισμό αφιερωμένο στη διατήρηση των κοραλλιογενών υφάλων.

Εικόνα

Το ρούμι είναι τώρα διαθέσιμο για προπώληση στον ιστότοπο της Papa’s Pilar με τιμή 102,99 δολάρια, και θα βρίσκεται στα καταστήματα λιανικής από την 1η Νοεμβρίου. Θα υπάρχει επίσης ένα επετειακό σετ που περιλαμβάνει ένα καλούπι πάγου και ένα αντίγραφο του βιβλίου «Ο γέρος και η θάλασσα».

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ