LEGO Star Wars: Αποθεώνει τη σειρά «The Mandalorian» του Disney+ με το διαστημόπλοιο Razor Crest των 6.187 κομματιών

Η LEGO αποθεώνει τη σειρά «The Mandalorian» του Disney+ λανσάροντας ένα νέο υπερ-σετ του διαστημοπλοίου του διαγαλαξιακού κυνηγού επικηρυγμένων. Το Razor Crest είναι ένα σετ με 6.187 τουβλάκια και διαθέτει απίστευτη λεπτομέρεια, όπως άλλωστε όλα τα μοντέλα της σειράς Star Wars της δανέζικης εταιρείας.
LEGO Star Wars: Αποθεώνει τη σειρά «The Mandalorian» του Disney+ με το διαστημόπλοιο Razor Crest των 6.187 κομματιών

Από όλα τα spin-off του Star Wars που έχει παρουσιάσει το Disney+ από το λανσάρισμά του, το 2019, τηλεθεατές και κριτικοί έχουν ανακηρύξει το «The Mandalorian» ως τον ομόφωνο πρωταθλητή. Κατά συνέπεια, ήταν θέμα χρόνου μέχρι η LEGO να κυκλοφορήσει ένα premium σετ εμπνευσμένο από τη δημοφιλή σειρά.

Διαβάστε ακόμα: The Mandalorian - Τρία νέα σετ LEGO Star Wars με τα κράνη των πρωταγωνιστών της σειράς

Το τεράστιας κλίμακας μοντέλο του διαστημόπλοιου Razor Crest του Din Djarin αποτελείται από 6.187-τουβλάκια και είναι αφενός ο φόρος τιμής της LEGO στο «Mandalorian» αφετέρου μια νέα πρόκληση στους απανταχού φανατικούς συλλέκτες των σετ της εταιρείας.

Εικόνα

Όπως πάντα, η λεπτομέρεια έρχεται πρώτη όταν πρόκειται για μια κατασκευή LEGO. Έτσι, και αυτό το μοντέλο διαθέτει ένα περίπλοκο εσωτερικό με αφαιρούμενους κινητήρες, χώρο αποσκευών, ένα ζευγάρι πλαϊνές καταπακτές και -το πιο εντυπωσιακό- ένα θάλαμο κατάψυξης άνθρακα.

Εικόνα

Για πρόσθετη ακρίβεια, διαθέτει ένα σκάφος διαφυγής με αρκετό χώρο για να χωρέσει μία από τις πέντε φιγούρες του σετ που περιλαμβάνουν τους ήρωες της σειράς Mando, Blurgg, Grogu, The Mythrol και Kulli.

Εικόνα

Με μήκος άνω των 71 cm, ύψος 23 cm και πλάτος 50 cm, το Razor Crest απέχει πολύ από το μέσο σετ LEGO, καθώς συμβαδίζει με πολλές από τις άλλες κορυφαίες κατασκευές του Star Wars, συμπεριλαμβανομένου του Millennium Falcon των 7.541 κομματιών και το AT-AT 6.784 τεμαχίων.

Ίσως, τελικά, να μην υπάρχει καλύτερος τρόπος να αξιοποιήσετε το χρόνο μέχρι το «Mandalorian» να επιστρέψει με νέα σεζόν στους δέκτες σας. Το σετ Razor Crest θα είναι διαθέσιμο από τις 7 Οκτωβρίου για 600 δολάρια, και μπορείτε να το παραγγείλετε από τον ιστότοπο της LEGO.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ