X2 Concept Yacht: Pininfarina και Fulvio De Simoni αλλάζουν ό,τι ξέραμε για τα γιοτ με ένα νέο πειραματικό σκάφος

Pininfarina και Fulvio De Simoni αποκάλυψαν μια νέα υπερθαλαμηγό στο Monaco Yacht Show. Το νέο γιοτ συγχωνεύει τα μεγέθη των δύο σχεδιαστικών οίκων σε μια πλωτή όαση της ανοιχτής θάλασσας.
X2 Concept Yacht: Pininfarina και Fulvio De Simoni αλλάζουν ό,τι ξέραμε για τα γιοτ με ένα νέο πειραματικό σκάφος

Η Pininfarina Nautical μόλις έκανε μια πραγματική εισβολή στον κόσμο των yacht συμπράττοντας με τη Fulvio De Simoni Yacht Design στη δημιουργία ενός εκπληκτικού νέου πολυτελούς σκάφους. Το Monaco Yacht Show αποτέλεσε την καλύτερη πλατφόρμα για την ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο οίκων design, η οποία αναμένεται να οδηγήσει τη βιομηχανία σε ένα νέο μονοπάτι καινοτομίας και τεχνολογίας.

Διαβάστε ακόμα: Le Mans Superyacht - Το υπερπολυτελές 90μετρο σκάφος που εμπνέεται από τον κλασικό αγώνα αυτοκινήτων του '70

Οι Pininfarina και De Simoni παρουσίασαν ένα καινοτόμο ερευνητικό έργο, το X2 Concept. Το νέο γιοτ συγχωνεύει τα δυνατά σημεία των δύο οίκων, αποκαλύπτοντας ένα πρωτόγνωρο μοντέλο που αναδεικνύει τα καλύτερα στοιχεία της αυτοκινητοβιομηχανίας και της σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

Εικόνα

«Με μεγάλη χαρά, επικρότησα τη συνεργασία με την Pininfarina, μια σημαντική φίρμα σχεδιασμού αυτοκινήτων, για να συνδυάσω το πάθος της αυτοκίνησης με αυτό της ναυτιλίας», ανέφερε ο Fulvio De Simoni.

Εικόνα

«Συνδυάζοντας τις συμπληρωματικές μας ικανότητες, μπορούμε να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις ανάγκες των πλοιοκτητών και των ναυπηγείων, προτείνοντας καινοτόμες λύσεις», συμπλήρωσε ο Kevin Rice, Chief Creative Officer της Pininfarina.

Επιπλέον στο Monaco Yacht Show, η Pininfarina παρουσιάζει το μοντέλο κλίμακας της Oceanco με το όνομα «Kairos», αποτέλεσμα της πρώτης συνεργασίας μεταξύ των Pininfarina, Oceanco και Lateral Naval Architects.

Εικόνα

Με το Kairos, οι λάτρεις του yachting θα ανακαλύψουν έναν νέο τρόπο σύλληψης της ζωής στο πλοίο, μια εμπειρία ιστιοπλοΐας πολλαπλά ενισχυμένη και σε αρμονία με τη βιωσιμότητα και το σχεδιασμό των χώρων.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ