Τζον Σίνα: Σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ Guinness για το ίδρυμα Make-A-Wish Foundation - Πραγματοποίησε 650 ευχές παιδιών

O πρωταθλητής του WWE και σταρ του κινηματογράφου Τζον Σίνα, εκπλήρωσε 650 επιθυμίες παιδιών μέσω του ιδρύματος Make-A-Wish, σημειώνοντας έτσι ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ Guinness για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό.
Τζον Σίνα: Σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ Guinness για το ίδρυμα Make-A-Wish Foundation - Πραγματοποίησε 650 ευχές παιδιών

O σούπερ σταρ του WWE και πρωταγωνιστής ταινιών του Χόλιγουντ, Τζον Σίνα, μόλις πρόσθεσε άλλον έναν τίτλο στη λίστα με τα επιτεύγματά του. Και ίσως να πρόκειται για το πιο σημαντικό ρεκόρ.

Διαβάστε ακόμα: Τομ Χάρντι - Αγωνίστηκε σε τουρνουά Jiu-Jitsu για φιλανθρωπικό σκοπό - Κέρδισε όλους τους αγώνες

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN, ο πρωταθλητής της πάλης που έγινε σταρ του κινηματογράφου έχει εκπληρώσει 650 επιθυμίες μέσω του ιδρύματος Make-A-Wish, σημειώνοντας έτσι ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ Guinness για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

O Σίνα φέρεται να συνεργάζεται με τη φιλανθρωπική οργάνωση από τότε που υπέγραψε με το World Wrestling Foundation (τώρα γνωστό ως WWE), το 2002. Δέκα χρόνια αργότερα, ο 16 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής πραγματοποίησε την 1000ή επιθυμία του Make-A-Wish σε έναν θαυμαστή που ονομαζόταν Cardon. Το 2015 τιμήθηκε επίσης για τη συμπλήρωση 500 αιτημάτων μέσω του ιδρύματος.

«Δεν υπάρχει πιο ταπεινή εμπειρία από το να βρίσκομαι με ένα παιδί που θα μπορούσε να ζητήσει οτιδήποτε στον κόσμο αλλά ζητά μόνο να με συναντήσει», είχε δηλώσει τότε ο Σίνα. «Έχω αντιμετωπίσει μερικούς από τους πιο σκληρούς σούπερ σταρ της ιστορίας του WWE και δεν έχω συναντήσει ποτέ περισσότερη γενναιότητα ή σκληρότητα από ό,τι βλέπω σε κάθε παιδί που συναντώ».

Ο Σίνα, η πιο περιζήτητη διασημότητα στο πρόγραμμα ευχών της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, έχει εκπληρώσει 650 επιθυμίες παιδιών που ζήτησαν να τον συναντήσουν, ανέφερε το Guinness, τονίζοντας ότι καμία άλλη διασημότητα δεν έχει εκπληρώσει περισσότερες από 200 ευχές στα 42 χρόνια ύπαρξης του Make-Α-Wish.

Το αστέρι της ταινίας «Suicide Squad» υπήρξε επίσης το πρόσωπο της καμπάνιας κατά του εκφοβισμού «Be a Star» που επιμελήθηκε το WWE.