Οι προπονητές της Premier League με τα πιο αξιοζήλευτα ρολόγια

H ποδοσφαιρική σεζόν στην Αγγλία έχει ξεκινήσει, με τους προπονητές των ομάδων να κάνουν επίδειξη των ακριβών ρολογιών τους στις πρώτες αγωνιστικές.
Οι προπονητές της Premier League με τα πιο αξιοζήλευτα ρολόγια

Το αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θεωρείται από πολλούς ως το κορυφαίο του πλανήτη. Κι όχι άδικα, αν σκεφτούμε πως εκεί αγωνίζονται τεράστια ονόματα του αθλήματος, ενώ στους πάγκους των ομάδων κάθονται μερικοί από τους σπουδαιότερους προπονητές. Θα καταφέρει να βρεθεί ξανά στην κορυφή ο Pep Guardiola; Μήπως κρύβει άσους στο μανίκι του ο Mikel Arteta; Θα οδηγήσει την κούρσα τελικά ο Jurgen Klopp; Είναι πολλά τα ερωτήματα.

Διαβάστε ακόμη: Το αυτοκίνητο του ενός εκατ. του Brooklyn Beckham θα το ζήλευε και ο David

Εκτός, όμως, από τις μάχες τους εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, οι προπονητές της Premier League φαίνεται πως έχουν ένα ακόμη άτυπο «πρωτάθλημα» μεταξύ τους. Αυτό για την ανάδειξη του καλύτερου ρολογιού. Βλέπετε, σχεδόν όλοι τους έχουν επιλέξει κι από ένα πανάκριβο και σπάνιο κομμάτι για να φορούν στον καρπό τους και να ελέγχουν κάθε δευτερόλεπτο του αγώνα.

Ας δούμε τι έχει επιλέξει ο καθένας τους μέχρι τώρα.

Jurgen Klopp - IWC Perpetual Calendar Digital Edition

Εικόνα

Ο χρόνος είναι πολύ σημαντικός για τον προπονητή της Λίβερπουλ. Το IWC Perpetual Calendar Digital Month-Date Edition "50 Years Aquatimer" που έχει επιλέξει είναι ιδανικό για τη δουλειά που το θέλει. Ένα ρολόι ανθεκτικό, αλλά και κομψό.

Thomas Tuchel - Hublot Classic Fusion

Εικόνα

Όταν ο Thomas Tuchel ανακοινώθηκε ως νέος προπονητής της Τσέλσι τον Ιανουάριο του 2021, έλαβε δώρο από τη Hublot, χορηγό του συλλόγου, ένα νέο ρολόι. Το Classic Fusion που φορά κοστίζει γύρω στα 6.000 ευρώ.

Antonio Conte - Rolex Daytona

Εικόνα

Το ρολόι του Antonio Conte είναι ένα έργο τέχνης. Πρόκειται για το Rolex Daytona , γνωστό και ως το πιο περιζήτητο Rolex στον πλανήτη, με την τιμή του να φτάνει τα 20.000 ευρώ.

Mikel Arteta - Rolex Oyster Perpetual GMT-Master II

Εικόνα

Άλλος ένας που προτιμά τα Rolex είναι και ο προπονητής της Άρσεναλ. Ο πάντα κομψός Arteta φορά στον καρπό του ένα Rolex Oyster Perpetual GMT-Master II του 2007.

Pep Guardiola - Rolex Cellini

Εικόνα

Αν και τον έχουμε δει να φορά διάφορα ακριβά ρολόγια (όπως το RM 010 AMC Automatic και το RM 022 Tourbillon Aerodyne), ένα από τα αγαπημένα του είναι το διαχρονικό Rolex Cellini με την τιμή του να φτάνει και τα 20.000 ευρώ.