Σιένα Μίλερ: Μας συστήνει τo εντυπωσιακό αγροτόσπιτο της

Σιένα Μίλερ: Μας συστήνει τo εντυπωσιακό αγροτόσπιτο της

Για το «καταφύγιό» της στην εξοχή της Βρετανίας, στο Μπάκιγχαμσιρ, μίλησε η διάσημη βρετανοαμερικανή ηθοποιός Σιένα Μίλερ σε συνέντευξη της στο Architectural Digest για το τεύχος Σεπτεμβρίου και οι φωτογραφίες του εξοχικού της έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό.

Αναφερόμενη στην απόφαση να αγοράσει το συγκεκριμένο εξοχικό δήλωσε πως εκείνο το διάστημα, πριν από περίπου μια δεκαετία, «ήταν μια εποχή που υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον του Τύπου στο πρόσωπό μου και ήθελα να ξεφύγω» και πρόσθεσε πως «ήταν μία απόφαση στιγμής. Ήθελα ένα μέρος για την οικογένεια και τους φίλους μου. Είναι ένα σπίτι με καρδιά».

Εικόνα
Πηγή: Open Door | Architectural Digest

«Όταν άκουσα ότι η Σιένα Μίλερ είχε πρόσφατα ανακαινίσει και διακοσμήσει το εξοχικό της σπίτι του 16ου αιώνα, ενθουσιάστηκα», δήλωσε στο CNN η διευθύντρια σύνταξης του «Architectural Digest», Έιμι Άστλεϊ. «Η Σιένα έχει μια πολύ φυσική, προσωπική αίσθηση του στυλ και με την αισθητική της το μεταμόρφωσε σε ένα ζεστό, άνετο και ρομαντικό προορισμό».

Διαβάστε επίσης: OMG! Fund - H Airbnb χρηματοδοτεί με 10 εκατ. δολάρια την κατασκευή περίεργων σπιτιών σε όλο τον κόσμο

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, το εξοχικό με την αχυρένια στέγη ανακαινίστηκε, αλλάζοντας χρώμα στα ξύλινα δοκάρια της οροφής και επιλέγοντας κιλίμια που ήταν βαμμένα με φυσική φυτική βαφή, μεταξύ άλλων.

Εικόνα
Πηγή: Open Door | Architectural Digest

Η αγροικία πλέον κρύβει «θησαυρούς», όπως τα είκοσι παράθυρα με χαλύβδινο σκελετό, ένα βικτωριανό διαχωριστικό δωματίου, μέχρι την μπλε και λευκή ταπετσαρία από τη δεκαετία του 1950.

Δείτε το βίντεο και «κλέψτε» ιδέες για το δικό σας εξοχικό:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ