HySpeed: Τα sneakers των 450 δολαρίων με την υπογραφή της McLaren

HySpeed: Τα sneakers των 450 δολαρίων με την υπογραφή της McLaren

Ο Όμιλος McLaren «μπαίνει» στην αγορά των sneakers, για πρώτη φορά, με ένα project που βρίσκεται στα... σκαριά εδώ και δύο χρόνια!

Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία «πολυτελείας» συνεργάστηκε με την κατασκευάστρια παπουτσιών Athletic Propulsion Labs(APL) και μαζί λανσάρουν το πρώτο αθλητικό παπούτσι με την υπογραφή McLaren, σε μια limited-edition κολεξιόν, με το όνομα «HySpeed».

Πρόκειται για αθλητικά παπούτσια που θα κυκλοφορήσουν σε πέντε χρώματα και θα περιλαμβάνουν στον σχεδιασμό τους στοιχεία που θα θυμίζουν το design των supercar της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης: Nike sneakers: Γιατί τα limited edition αθλητικά παπούτσια γίνονται ακόμα πιο σπάνια

Εικόνα
McLaren - Source: Athletic Propulsion Labs
McLaren - Πηγή: Athletic Propulsion Labs

Με κόστος στα 450 δολάρια, τα συγκεκριμένα παπούτσια είναι τα πιο ακριβά που έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής η APL και θα πωλούνται online στο διαδικτυακό κατάστημα πολυτελείας Net-A-Porter, αλλά και σε εγκεκριμένους συνεργάτες όπως το ιταλικό Luisa Via Roma, το Pedder Group στο Χονγκ Κονγκ και στο Level Shoes στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το παπούτσι «HySpeed» είναι η πιο πρόσφατη κίνηση της McLaren στον χώρο της μόδας. Να θυμίσουμε πως στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Belstaff and Rhude για τη δημιουργία μιας limited edition κολεξιόν ρούχων, ενώ η φαν της McLaren μπορούν να φορέσουν τα γυαλιά που έχει δημιουργήσει σε συνεργασία με το «βιώσιμο» brand SunGod.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ