Αθήνα: Είναι η καλύτερη πόλη για brunch στην Ευρώπη

Brunch

Η Αθήνα είναι η καλύτερη πόλη για brunch στην Ευρώπη, με τις κριτικές για τα εστιατόρια που σερβίρουν αυτό το ιδιαίτερο «γεύμα» να φτάνουν στο 8,88, με άριστα το 10!

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες έχουν να διαλέξουν μέσα από συνολικά 1.136 εστιατόρια και καφέ, με τη μέση τιμή ενός γεύματος σε ένα από τα κορυφαία εστιατόρια για brunch στην ελληνική πρωτεύουσα να ανέρχεται στα 16,66 ευρώ. Μάλιστα, η τιμή αυτή είναι η 5η φθηνότερη από όλες τις πρωτεύουσες που αξιολογήθηκαν.

Διαβάστε επίσης: Οι κορυφαίοι των γεύσεων - Αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια του 2022

Σύμφωνα με την Uswitch.com/mortgages, η οποία πραγματοποίησε την έρευνα, η πρωτεύουσα της Κροατίας, το Ζάγκρεμπ βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης με βαθμολογία 8,85 στα 10. Όπως αναφέρεται, παρά την καλύτερη αξιολόγηση από τους καταναλωτές, η μέση τιμή ενός γεύματος σε ένα από τα κορυφαία εστιατόρια για brunch στην πόλη, είναι το έβδομο ακριβότερο στην Ευρώπη, με τη μέση τιμή να ανέρχεται στα 32,48 ευρώ. Η τιμή αυτή είναι σχεδόν η διπλάσια (94%) από την μέση τιμή για ένα αντίστοιχο bruch στην Αθήνα.

Εικόνα

Αμέσως μετά ακολουθεί η Βαλέτα, στην Μάλτα, με βαθμολογία 8,83/10, η Λισαβόνα (Πορτογαλία) στην τέταρτη θέση με 8,82 στα 10 και τέλος στην τελευταία θέση του Top 5 βρίσκεται η Σόφια (Βουλγαρία) συγκεντρώνοντας 8,81 στα 10.