Porsche: Βάφει με τα χρώματα των αυτοκινήτων της πέντε νέα παγωτά σε συνεργασία με την Pretty Cool Ice Cream

Με αφορμή την εθνική ημέρα παγωτού στις ΗΠΑ, η Porsche συνεργάστηκε με την Pretty Cool Ice Cream για μια σειρά παγωτών εμπνευσμένων από το χαρτοφυάκι χρωμάτων των αυτοκινήτων της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Porsche: Βάφει με τα χρώματα των αυτοκινήτων της πέντε νέα παγωτά σε συνεργασία με την Pretty Cool Ice Cream

Στο άκουσμα της λέξης Porsche, σίγουρα το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτεί κανείς είναι το παγωτό. Από αυτό το Σαββατοκύριακο αυτό άλλαξε. Η φίρμα της Στουτγάρδης συνεργάζεται με την εταιρεία παγωτών Pretty Cool Ice Cream με έδρα το Σικάγο για να κυκλοφορήσει μια σειρά παγωμένων λιχουδιών περιορισμένης έκδοσης, εμπνευσμένη από τα χαρακτηριστικά χρώματα των αυτοκινήτων της Porsche.

Διαβάστε ακόμα: Κάθε μπάλα και 800 ευρώ - Γιατί το Black Diamond είναι το ακριβότερο παγωτό του κόσμου

Δεδομένου ότι η 17η Ιουλίου είναι η Εθνική Ημέρα Παγωτού στις ΗΠΑ, αυτή η ανακοίνωση δεν θα μπορούσε να είχε έρθει σε καλύτερη στιγμή. Υπάρχουν πέντε γεύσεις δοαθέσιμες και η κάθε μία ακούγεται τόσο απολαυστική όσο η επόμενη.

Εικόνα

Ξεκινώντας με το Mint Green, είναι φτιαγμένο από μπισκότα μέντας και παγωτό κρέμα και στη συνέχεια επικαλύπτεται με λευκή σοκολάτα σε χρώμα μέντας.

Ακολουθεί το Strawberry Red, το οποίο φτιάχνεται με παγωτό κρέμα και πραγματικές φράουλες που έχουν αποξηρανθεί στην κατάψυξη, και στη συνέχεια επικαλύπτεται με ένα κέλυφος κόκκινης φράουλας.

Προχωρώντας στο Macadamia Metallic, διαθέτει γεύση καβουρδισμένου macadamia και επικαλύπτεται με ένα μεταλλικό κέλυφος σοκολάτας σε χρώμα macadamia.

A post shared by pretty cool ice cream (@prettycoolicecream)

Οι δύο τελευταίες λιχουδιές, Frozen Berry Metallic και Lime Gold Metallic, είναι ιδιαίτερα φρουτώδεις. Το πρώτο διαθέτει παγωτό τάρτο μαύρο βατόμουρο με παγωμένο μούρο Ruby και σοκολάτα εξωτερικά, ενώ το δεύτερο αποτελείται από παγωτό πίτας λάιμ επικαλυμμένο με ένα αστραφτερό, χρυσό στρώμα λάιμ και καραμέλας.

Δεν χρειάζεται φυσικά να είναι κανείς εξοικειωμένος με το χαρτοφυλάκιο χρωμάτων της Porsche για να απολαύσει αυτή την περιορισμένη έκδοση επιδορπιων.

Οι κάτοικοι του Σικάγο -έδρα της παγωτοβιομηχανίας- στέκονται πιο τυχεροί καθώς μπορούν να παραλάβουν τα παγωτά από τα καταστήματα της Pretty Cool Ice Cream, ενώ αργότερα φέτος θα είναι επίσης διαθέσιμα σε επιλεγμένες εκδηλώσεις της Porsche.\

Εικόνα

Αν τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να τα γευτούμε και στην Ελλάδα παραμένει άγνωστο, για περισσότερες πληροφορίες ωστόσο μπορείτε να επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα της Porsche.