Gucci Pet: Η νέα σειρά ρούχων, αξεσουάρ και αντικειμένων για σκύλους και γάτες από την Gucci

Mια ευρεία γκάμα αντικειμένων σχεδιασμένων για σκύλους και γάτες μόλις παρουσίασε ο οίκος μόδας Gucci. Η συλλογή Gucci Pet περιλαμβάνει μοναδικούς συνδυασμούς ενδυμάτων, αξεσουάρ και διακοσμητικών αντικειμένων για κατοικίδια με την υπογραφή του  creative director του οίκου μόδας, Alessandro Michele.
Gucci Pet: Η νέα σειρά ρούχων, αξεσουάρ και αντικειμένων για σκύλους και γάτες από την Gucci

Η Gucci δημιούργησε μια ευρεία γκάμα αντικειμένων σχεδιασμένων για σκύλους και γάτες. Η συλλογή Gucci Pet παρουσιάζεται σε μια καμπάνια που οραματίστηκε ο creative director του οίκου μόδας, Alessandro Michele, η οποία περιλαμβάνει πορτρέτα κατοικίδιων που αποτυπώνονται μέσα από την ονειρική πατίνα του φωτογραφικού φακού του Max Siedentopf.

Διαβάστε ακόμα: Inoduno - Τα χειροποίητα σκυλόσπιτα σε στυλ παραδοσιακού ιαπωνικού ναού κοστίζουν 150.000 δολάρια

Η συλλογή Gucci Pet περιλαμβάνει μοναδικούς συνδυασμούς ενδυμάτων, αξεσουάρ και διακοσμητικών αντικειμένων που ενισχύουν την προσωπικότητα του κατοικιδίου σας.

Φτιαγμένη από τον χαρακτηριστικό καμβά GG Supreme του Οίκου, μια μικροκαμωμένη θήκη για AirTag μπορεί να φιλοξενήσει την ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης αφού στερεωθεί στο γιακά του κατοικίδιου. Το διπλό G του οίκου φιγουράρει ακόμη και σε ειδικές θήκες απορριμμάτων.

A post shared by @gucci

Στα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένα όλα τα αντικείμενα της συλλογής χρησιμοποιούνται πρώτες ύλες κυρίως από βιώσιμες, ανανεώσιμες και βιολογικές πηγές.

Από τα κατοικίδια του ίδιου του creative director μέχρι την άγρια πανίδα που περιφέρεται στην αφήγηση του Gucci, τα ζώα παραμένουν πηγή δέους και έμπνευσης για τον διάσημο οίκο μόδας.

Το μπολ για κατοικίδια παρουσιάζεται σε κόκκινη στάμπα Herbarium και πορσελάνη Richard Ginori και μπορεί να συνδυαστεί με ένα κομψό κάλυμμα –μια μίνι εκδοχή των επιτραπέζιων σκευών που περιλαμβάνονται στη συλλογή Gucci Décor. Το ασημί καπάκι του μπολ συμπληρώνεται από μια ιδιότροπη λαβή στην κορυφή.

Η σειρά ενδυμάτων για κατοικίδια ολοκληρώνεται με διάφορα είδη λουριών Interlocking G, ενώ το παλτό παρουσιάζεται στον χαρακτηριστικό χρωματικό συνδυασμό του καμβά με μπεζ και έβενο μπορεί να συνδυαστεί με παρόμοιο γιακά GG Supreme.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συλλογή Gucci Pet στην αντίστοιχη ιστοσελίδα του οίκου μόδας.