Vertu: Επιστρέφει από τη χρεοκοπία με το smartphone VERTU Constellation X Ulm που θα πωλείται μέσω NFT

Πέντε χρόνια μετά το κλείσιμό της, το 2017, η Vertu, η πρώτη φίρμα πολυτελών κινητών τηλεφώνων στον κόσμο, επιστρέφει από τους νεκρούς. Για να γιορτάσει την 22η επέτειό της, η εταιρεία παρουσίασε το νέο smartphone VERTU Constellation X Ulm αξίας 15.000 δολαρίων που θα πωλείται μέσω NFT.
Vertu: Επιστρέφει από τη χρεοκοπία με το smartphone VERTU Constellation X Ulm που θα πωλείται μέσω NFT

Οι πιστοί της Vertu απογοητεύτηκαν πλήρως το 2017, όταν η βρετανική εταιρεία κατασκευής πολυτελών κινητών τηλεφώνων απέτυχε να σωθεί από τη χρεοκοπία. Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Verge, ο ιδιοκτήτης της Vertu είχε δηλώσει τότε ότι στόχος του ήταν να αναστήσει την εταιρεία, και όπως φαίνεται κράτησε το λόγο του. Η Vertu επιστρέφει δυνατά με ένα νέο smartphone και μερικά NFT για να γιορτάσει την 22η επέτειό της.

Διαβάστε ακόμα: Buy Now Pay Later - Τι είναι το BNPL και πώς έγινε το νέο καταναλωτικό trend στις φίρμες πολυτελείας

Η Vertu Paris συνεργάστηκε με την Binance για την κυκλοφορία του νέου smartphone VERTU Constellation X Ulm που θα φτάνει στα χέρια των αγοραστών μέσω μιας αποκλειστικής διαδικασίας πωλήσεων που περιλαμβάνει NFT.

Εικόνα

10.555 smartphones θα είναι διαθέσιμα προς πώληση μέσω της αγοράς ενός NFT στον επίσημο ιστότοπο της Vertu Paris. Παράλληλα, περίπου 1.000 NFT βρίσκονται στην πλατφόρμα Binance NFT, ενώ μερικά πωλούνται μέσω του Galler.io αλλά και στον επίσημο ιστότοπο VERTU Paris.

Κατά την αγορά του NFT, η Vertu προσφέρει στους αγοραστές δύο επιλογές: να μετατρέψουν το NTF τους στο smartphone Vertu Constellation X ULM 2122 που θα παραδοθεί τον Φεβρουάριο του 2023•ή να διατηρήσουν το NFT και γίνουν μέλη του νέου επιχειρηματικού κλαμπ VERTU 3.0., το οποίο διαθέτει ήδη μερικούς ιστορικούς πελάτες της Vertu και μια κοινότητα web 3.0.

Η Vertu ήταν ανέκαθεν συνώνυμη με την καινοτομία, την τεχνολογία αιχμής και τη δεξιοτεχνία υψηλής αισθητικής και κομψού στυλ. Με άλλα λόγια ήταν όντως η πρώτη φίρμα πολυτελών κινητών τηλεφώνων, με την πραγματική έννοια του όρου.

Εικόνα

Με την πιο πρόσφατη προσφορά της, το Vertu Constellation X ULM, το brand επαναφέρει το εξαιρετικό στους οπαδούς της. Το τηλέφωνο διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή, 12 GB μνήμης RAM και την καλύτερη κάμερα στην κατηγορία του με κύριο φακό 50 MP, εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 12 MP και τηλεφακό 48 MP, έτσι ώστε να μη χάνεται καμία στιγμή.

Εικόνα

Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν διπλή SIM, συμβατότητα 5G, εκπληκτική οθόνη 6,71 ιντσών 120 Hz και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για βιομετρική ασφάλεια, καθιστώντας το Constellation X Ulm τον τέλειο σύντροφο της σύγχρονης εποχής.

Από τις 20 Ιουνίου, 10.555 NFT κυκλοφορούν προς πώληση για 5.175 δολάρια (η τιμή πώλησης του smartphone Constellation X Ulm είναι 14.890 δολάρια). Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η Vertu Paris θα τιμήσει αυτή την ειδική περίσταση δωρίζοντας 500.000 δολάρια στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.