Κριστιάνο Ρονάλντο: Το ατύχημα με τη Bugatti Veyron Vitesse στη Μαγιόρκα - οδηγούσε ο σωματοφύλακας

Η αστραφτερή Bugatti Veyron Vitesse αξίας 2 εκατ. δολαρίων του διάσημου ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο συνετρίβη σε ατύχημα που συνέβη χτες στη Μαγιόρκα. Το αυτοκίνητο οδηγούσε ένας από του σωματοφύλακες του Ρονάλντο για να το μεταφέρει στη βίλα του ποδοσφαιριστή. 
Κριστιάνο Ρονάλντο: Το ατύχημα με τη Bugatti Veyron Vitesse στη Μαγιόρκα - οδηγούσε ο σωματοφύλακας

Η πανάκριβη Bugatti Veyron Vitesse του ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο υπέστη ζημιές χθες στη Μαγιόρκα της Ισπανίας. Ο σταρ του ποδοσφαίρου δεν επέβαινε στο όχημα το οποίο οδηγούσε ένας από τους σωματοφύλακές του.

Διαβάστε ακόμα: Cristiano Ronaldo - Παρήγγειλε ρολόι 1 εκατ. δολαρίων για να ταιριάζει με την Bugatti Chiron του

Φτάνοντας στο ισπανικό νησί για οικογενειακές διακοπές, ο Ρονάλντο έστειλε δύο αυτοκίνητα, μια Mercedes-Benz G-Class και μια Bugatti Veyron Vitesse 2 εκατ. δολαρίων, στη βίλα του. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της διαδρομής, χθες, Δευτέρα 20 Ιουλίου, η Bugatti ενεπλάκη σε ατύχημα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σωματοφύλακάς του ποδοσφαιριστή που οδηγούσε το αυτοκίνητο των 1.200 ίππων έχασε τον έλεγχο σε μια κλειστή στροφή με αποτέλεσμα την πρόσκρουση σε μια μάντρα.

Στη συνέχεια, η Bugatti καλύφθηκε με μπλε μουσαμά, φορτώθηκε σε γερανό και απομακρύνθηκε από το σημείο του ατυχήματος. Εκτός από το supercar και το πολυτελές SUV, ο Ρονάλντο σχεδιάζει επίσης να χρησιμοποιήσει για τις διακοπές το γιοτ του, Azimut «CG Mare», το οποίο εθεάθη αγκυροβολημένο στην ακτή.

Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε στο δαπανηρό ατύχημα. Ας ελπίσουμε, ωστόσο, ότι το κόστος της ζημιάς που υπέστη το πολυτελές αυτοκίνητο δεν θα αφαιρεθεί από το μισθό τού άτυχου σωματοφύλακα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ