Monopoly Luxury Edition: H πολυτελής έκδοση της Monopoly είναι ένα επιτραπέζιο «κόσμημα», αξίας 285 ευρώ

Η Monopoly είναι το επιτραπέζιο παιχνίδι που υπάρχει σχεδόν σε κάθε σπίτι. Γιατί, λοιπόν, να μην κάνεις τη διαφορά με την πιο πολυτελή έκδοση που υπάρχει εκεί έξω;
Monopoly Luxury Edition

Κάποια επιτραπέζια παιχνίδια υπάρχουν σχεδόν σε κάθε σπίτι. Όποια κι αν είναι η ηλικία σου, δεν μπορείς να πεις «όχι» σε μια βραδιά παιχνιδιού μαζί με αγαπημένους φίλους ειδικά στις διακοπές. Αν τώρα καλούμασταν να σκεφτούμε το επιτραπέζιο που έχουμε παίξει περισσότερες φορές στη ζωή μας, τότε η απάντηση θα ερχόταν αμέσως: η Monopoly.

Διαβάστε ακόμη: Leica 0-Series No.105: Η ακριβότερη φωτογραφική μηχανή στον κόσμο - Δημοπρατήθηκε για 14,4 εκατ. ευρώ

Tο «παιχνίδι του νοικοκύρη», όπως ήταν αρχικά το όνομά της, κλείνει σχεδόν έναν αιώνα ζωής και μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, έχει μεταφραστεί σε 47 γλώσσες και παίζεται μανιωδώς σε περισσότερες από 140 χώρες. Η χάρη του έχει φτάσει μέχρι και το διάστημα, ενώ έχουν βγει στην αγορά δεκάδες διαφορετικές εκδοχές του.

Ίσως, όμως, η καλύτερη εκδοχή της Monopoly, και σίγουρα μία από τις πιο συλλεκτικές που κυκλοφορεί, είναι η «πολυτελής έκδοση». Μπορεί η τιμή της να είναι υψηλή (κοστίζει 285 ευρώ), όμως αποτελεί ένα δώρο που κάθε φανατικός του παιχνιδιού θα ήθελε να έχει στο σαλόνι του. Όχι απαραίτητα για να παίζει, αλλά για να το κοιτάζει.

Η Monopoly Luxury Edition είναι μια όμορφη κασετίνα από διπλό ξύλο, η οποία διαθέτει δύο συρτάρια με μεταλλικές λεπτομέρειες. Μέσα σε αυτά ο αγοραστής της θα βρει τα απαραίτητα υλικά για το παιχνίδι. Από τα χρήματα, μέχρι τα πιόνια, τα ζάρια και τα σπίτια του επιτραπέζιου. Επίσης, μέσα σε ένα από τα συρτάρια βρίσκεται και μια δερμάτινη θήκη με τις κάρτες του παιχνιδιού.

Για κάθε πιστό φαν της Monopoly, η πολυτελής έκδοσή της είναι ένα «κόσμημα», το οποίο θα έμπαινε στην κεντρικότερη θέση του σαλονιού του.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ