LeBron James: Το Patek Philippe Aquanaut Travel Time ρολόι του έλαμψε στην πρεμιέρα της ταινίας «Hustle»

Στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Hustler» την περασμένη Πέμπτη στο Λος Άντζελες αυτοί που έκλεψαν την παράσταση δεν ήταν ούτε ο πρωταγωνιστής της, Άνταμ Σάντλερ, ούτε ο παραγωγός της ταινίας, ο δισεκατομμυριούχος παίκτης του μπάσκετ Λεμπρόν Τζέιμς. Αυτό που έλαμψε ήταν ένα ρολόι Patek Philippe Aquanaut Travel Time στον καρπό του τελευταίου.
LeBron James: Το Patek Philippe Aquanaut Travel Time ρολόι του έλαμψε στην πρεμιέρα της ταινίας «Hustle»

Ο LeBron James, ο δεύτερος δισεκατομμυριούχος παίκτης του μπάσκετ, εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Adam Sandler «Hustle» στο Λος Άντζελες, την περασμένη Πέμπτη 2 Ιουνίου, φορώντας ένα ρολόι Patek Philippe Aquanaut Travel Time.

Διαβάστε ακόμα: Zlatan Ibrahimovic - To νέο ρολόι Rolex αξίας 60.000 ευρώ που μόλις απέκτησε δεν είναι για κοινούς θνητούς

Σε χρυσές και καφέ αποχρώσεις, η κομψή χρονομηχανή του άσου του NBA είναι η πιο πρόσφατη απόδειξη ότι ο forward των Lakers είναι τόσο ταλαντούχος στο να διαλέγει το σωστό ρολόι όσο στο να εντοπίζει την τέλεια πάσα.

Εικόνα

Το Patek Philippe ήταν σε απόλυτη συμφωνία με το διακριτικό ντύσιμό του -μαύρα T-shirt και τζιν με καφέ σουέτ σακάκι- με το οποίο εμφανίστηκε ο James στην πρεμιέρα της ταινίας που υπογράφει η εταιρεία παραγωγής του, SpringHill Company.

Αν και το ρολόι φαίνεται απλό με την πρώτη ματιά, είναι στην πραγματικότητα ένα από τα κομψότερα μοντέλα που μπορεί κανείς να φορέσει στον καρπό του. Η συγκεκριμένη έκδοση, 5164R-001, διαθέτει κάσα 40,8 mm από ροζ χρυσό, σε αντίθεση με το ατσάλι που χρησιμοποιείται στις περισσότερες άλλες εκδόσεις του Aquanaut Travel Time.

Κάτω από το κρύσταλλο από ζαφείρι υπάρχει ένα ανάγλυφο καντράν διακοσμημένο με χρυσούς αριθμούς με φωταύγεια, καθώς και ένα δευτερεύον καντράν ημερομηνίας στις έξι η ώρα.

Εικόνα

Το ρολόι διαθέτει μηχανισμό διπλής ζώνης ώρας που επιτρέπει τον εύκολο προσδιορισμό της ώρας σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Δύο κουμπιά στην αριστερή πλευρά της θήκης μετακινούν τον τοπικό ωροδείκτη προς τα εμπρός ή προς τα πίσω σε βήματα της μίας ώρας.

Το λουράκι είναι κατασκευασμένο από σκούρο καφέ πολυμερές υλικό που ταιριάζει με το καντράν και έχει αναδιπλούμενο κούμπωμα ασφαλείας Aquanaut.

Εικόνα

Το ρολόι και ο μηχανισμός διπλής ζώνης ώρας τροφοδοτούνται από τη μηχανική κίνηση αυτοπεριέλιξης 324 S C FUS της Patek. Αποτελείται από 294 ξεχωριστά μέρη και 29 κοσμήματα και διαθέτει απόθεμα ισχύος έως και 45 ώρες.

Εικόνα

Το Patek Philippe είναι μόνο ένα από τα πολλά εκθαμβωτικά ρολόγια που ανήκουν στον 37χρονο παίκτη. Μόνο φέτος, ο James εμφανίστηκε στο Super Bowl τον Ιανουάριο φορώντας το εκπληκτικό Patek Philippe Tiffany-Blue Nautilus. Και, τον Απρίλιο, φόρεσε ένα εκπληκτικό Audemars Piguet Royal Oak Jumbo στον τελευταίο αγώνα της άτυχης σεζόν των Los Angeles Lakers.

Όσο για το Aquanaut Travel Time, το χρυσό και καφέ ρολόι κόστιζε 60.910 δολάρια όταν κυκλοφόρησε αρχικά το 2016. Τώρα, ωστόσο, μπορεί να κοστίσει έως και 150.000 δολάρια σε πλατφόρμες δευτερογενούς αγοράς. Από την άλλη, με την καθαρή του αξία πλέον να υπολογίζεται σε 10ψήφια νούμερα, αυτές οι τιμές μάλλον δεν κάνουν τον James να βασανίζεται ιδιαίτερα.