Ηλεκτρικά ποδήλατα: Η νέα σειρά της Vintage Electric λανσάρει τα πιο ισχυρά μοντέλα μπαταρίας στον κόσμο

Η Vintage Electric αποκάλυψε τη νέα σειρά της για το 2022. Με απόδοση 72 Volt,  αποτελούν τα πιο ισχυρά ηλεκτρικά ποδήλατα στον κόσμο. Η γκάμα περιλαμβάνει τα πανέμορφα νέα Vintage Roadster, Scrambler και Shelby.
Ηλεκτρικά ποδήλατα: Η νέα σειρά της Vintage Electric λανσάρει τα πιο ισχυρά μοντέλα μπαταρίας στον κόσμο

Η ολοκαίνουργια σειρά ηλεκτρικών ποδηλάτων της Vintage Electric είναι εξοπλισμένη με την κορυφαία στον κλάδο μπαταρία 72 volt της εταιρείας. Με κλασικό σχέδιο που θυμίζει τις cafe racer μοτοσικλέτες V-Twin, τα ποδήλατα της της Vintage Electric είναι φτιαγμένα για να αντιμετωπίζουν με ευκολία τους ορεινούς δρόμους, τα μονοπάτια στις παραλίες και τις πλαγιές των λόφων.

Διαβάστε ακόμα: Segway SuperScooter GT - Δύο νέα ηλεκτρικά πατίνια με αυτονομία και επιδόσεις μοτοσικλέτας

Τα νέα μοντέλα της εταιρείας προσφέρουν στους αναβάτες τριπλάσια ροπή από τα προηγούμενα μοντέλα της. Περιλαμβάνουν έναν κινητήρα hub 750W καθώς και μια ειδικά αναβαθμισμένη έκδοση απόδοσης 4000W στην επιλογή «Race Mode».

Τα εύχρηστα χειριστήρια της 72 Volt Performance Line επιτρέπουν την επιτάχυνση μέσω του γκαζιού αντίχειρα υψηλής ποιότητας με πέντε λειτουργίες ισχύος για ταχύτητες έως και 65 χλμ./ώρα (σε Race Mode).

A post shared by Vintage Electric (@vintageelectric)

Για να προσφέρει στους αναβάτες την καλύτερη διαθέσιμη τεχνολογία μπαταριών, η νέα γραμμή 72 Volt της Vintage Electric διαθέτει μπαταρίες 1.152 wH. Ο χρόνος φόρτισης έχει μειωθεί σε 3 ώρες και επιτρέπει αυτονομία έως και 120 χλμ. με κίνηση σε ανοιχτό δρόμο.

Τα νέα μοντέλα διαθέτουν ανθεκτικό σκελετό αλουμινίου υψηλής ποιότητας που έχει κατασκευαστεί για να λειτουργεί σε τέλεια συνέργεια με τις ισχυρές μπαταρίες. Η διπλή ρυθμιζόμενη ανεστραμμένη ανάρτηση είναι ενσωματωμένη στους μπροστινούς τροχούς για να ξεπερνά κάθε ανώμαλο έδαφος ή λακούβες στο δρόμο. Τέλος, τα υδραυλικά δισκόφρενα επαναφορτίζουν τις μπαταρίες κάθε φορά που οι αναβάτες τα χρησιμοποιούν για να μειώσουν ταχύτητα.

Η νέα γραμμή απόδοσης 72 Volt της Vintage Electric είναι διαθέσιμη στο online store της εταιρείας και κάθε ποδήλατο αποστέλλεται σε 2-3 εβδομάδες μετά την παραγγελία. Τα μοντέλα Roadster και Scrambler του 2022 πωλούνται αντί 6.995 δολαρίων ενώ το Shelby κοστίζει 7.249 δολάρια.