Panerai Submersible S BRABUS Blue Shadow Edition: Ένα ρολόι φτιαγμένο ν' αντέξει την απόλυτη καταιγίδα

Το νέο περιορισμένης παραγωγής ρολόι που παρουσίασε η Panerai σε συνεργασία με την Brabus ονομάζεται Submersible S BRABUS Blue Shadow Edition, διαθέτει κάσα κατασκευασμένη από εκτυπωτή 3D από τιτάνιο και κοστίζει 50.000 δολάρια
Panerai Submersible S BRABUS Blue Shadow Edition: Ένα ρολόι φτιαγμένο ν' αντέξει την απόλυτη καταιγίδα

Η Panerai και η BRABUS επέκτειναν τη συνεργασία τους δίνοντας συνέχεια στο παρθενικό συνεργατικό τους ρολόι, το Submersible S Brabus Black Ops Edition. Το νέο limited edition Panerai Submersible S BRABUS Blue Shadow Edition είναι το δεύτερο ρολόι με κοινό σήμα που προέκυψε από τη συνεργασία μεταξύ των δύο εμβληματικών εταιρειών.

Διαβάστε ακόμα: Τρία κορυφαία ρολόγια του 2022 γίνονται το απόλυτο ανοιξιάτικο αξεσουάρ

Το νέο ρολόι έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο του στη Διεθνή Έκθεση Σκαφών της Πάλμα 2022 μαζί με το BRABUS Shadow 900 Luxury Day Boat, ένα σκάφος 11 μέτρων που κέρδισε το Motor Boat Award 2022 και επίσης ενέπνευσε το ρολόι ειδικής έκδοσης.

Εικόνα

Το νέο μοντέλο είναι μια εξέλιξη της περσινής έκδοσης Black Ops Edition, έχει ωστόσο πολλές προσαρμοσμένες πινελιές που το κάνουν να ξεχωρίζει. Οι χαρακτηριστικότερες από αυτές είναι μια σειρά από μπλε και γκρι τόνους και μια ειδική θήκη από τιτάνιο κατασκευασμένη με κάτι που ονομάζεται Direct Metal Laser Sintering (DMLS).

Το DMLS είναι μια μορφή τρισδιάστατης εκτύπωσης που χρησιμοποιεί λέιζερ για να μετατρέψει το τροφοδοτούμενο μέταλλο σε πολύπλοκες, ελαφριές δομές. Η Panerai χρησιμοποίησε την πρωτοποριακή διαδικασία κατασκευής για να φτιάξει τη θήκη από τιτάνιο 47 mm για την έκδοση Blue Shadow Edition.

Εικόνα

Η στιβαρή και ελαφριά θήκη συνδυάζεται με ένα πλαίσιο κατασκευασμένο από το υλικό Carbotech της Panerai. Η διάταξη του καντράν παραμένει ως επί το πλείστον αμετάβλητη από την έκδοση Black Ops, με τη διαφορά ότι οι κόκκινες πινελιές έχουν αντικατασταθεί με ανοιχτό μπλε ως φόρο τιμής στους ωκεανούς.

Ομοίως, το ρολόι συνεχίζει να χρησιμοποιεί το μηχανισμό P.4001/s της Panerai, ο οποίος χρειάστηκε τρία χρόνια για να αναπτυχθεί και αποτελεί τον πρώτο «σκελετοποιημένο» αυτόματο μηχανισμό της ιταλικής ωρολογοποιίας που προσφέρει απόθεμα ισχύος 72 ωρών.

Το Panerai Submersible S BRABUS Blue Shadow Edition θα είναι διαθέσιμο με δύο λουράκια – μια επιλογή δύο υλικών που συνδυάζει μαύρο καουτσούκ και δέρμα και ένα δεύτερο σε βαθύ μπλε καουτσούκ. Το limited edition ρολόι περιορίζεται σε μόλις 200 μονάδες και κοστίζει 49.200 δολάρια. Για περισσότερες πληροφορίες και αγορές μπορείτε να επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα της Penerai.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ