Τρία κορυφαία ρολόγια του 2022 γίνονται το απόλυτο ανοιξιάτικο αξεσουάρ

Τα τρία κορυφαία ρολόγια που ξεχώρισαν στην «Watches and Wonders» είναι το απόλυτο ανοιξιάτικο αξεσουάρ.
Τρία κορυφαία ρολόγια του 2022 γίνονται το απόλυτο ανοιξιάτικο αξεσουάρ

Αυτό τον μήνα η Γενεύη φιλοξένησε την ετήσια έκθεση Watches and Wonders και παρουσίασε στην... καλή κοινωνία των φίλων του ρολογιού τις «ντεμπιτάντ» του 2022.

Ανάμεσα τους βρέθηκαν δεκάδες ρολόγια, άλλα με περισσότερο χρηστικό χαρακτήρα, κλασικό σχεδιασμό και παραδοσιακή εμφάνιση και άλλα που επικεντρώθηκαν στον χαρακτήρα του κοσμήματος και της «έντονης» προσωπικότητας».

Από όλα αυτά εμείς διαλέξαμε το top 3 των γυναικείων ρολογιών που θα «ταιριάξουν» καλύτερα στην χρωματική παλέτα της άνοιξης!

Διαβάστε ακόμα: Rolex Oyster Perpetual Air-King: Ένα ρολόι από τη Rolex για εκείνους που μισούν τα Rolex

Lady Arpels Heures Florales by Van Cleef & Arpels

  • Τιμή: 246.000 δολάρια
Εικόνα
Lady Arpels Heures Florales by Van Cleef & Arpels

Αυτό το ρολόι είναι το «αντίστοιχο» μιας πρίμας μπαλαρίνας. Θηλυκό και φαινομενικά εύθραυστο εξωτερικά, όμως με την αντοχή και την ακρίβεια ενός επαγγελματία αθλητή.

Μπορείτε να δείτε την εντυπωσιακή κίνηση σε αυτό το βίντεο:

Τα 3D εμαγιέ λουλούδια «ανοίγουν» κάθε μία ώρα, με τέτοιο τρόπο, ώστε κάθε φορά που οι δείκτες βρίσκονται στο «6», ακριβώς έξι λουλούδια «ανοίγουν τα πέταλα» τους για να αποκαλύψουν το διαμαντένιο τους εσωτερικό!

Boy-Friend Skeleton Red Edition by Chanel

  • Τιμή: 149.700 δολάρια
Εικόνα
Boy-Friend Skeleton Red Edition by Chanel

Η Coco Chanel, η οποία είναι γνωστό το πόσο αγαπούσε το έντονο κόκκινο - παρότι το brand της έχει ταυτιστεί σχεδόν με τους ασπρόμαυρους συνδυασμούς - είχε πει κάποτε:

«Αν είσαι λυπημένη ή με ραγισμένη καρδιά, περιποιήσου τον εαυτό σου, ντύσου καλά, πρόσθεσε περισσότερο κόκκινο κραγιόν και πέρνα στην επίθεση».

Αυτή η εκδοχή του Boy-Friend Skeleton ρολογιού με τις έντονες γωνίες είναι ιδανικό για τέτοιες ακριβώς περιπτώσεις καθώς έχει «ντυθεί» με 38 ορθογώνια ρουμπίνια, τα οποία ταιριάζουν με τις κόκκινες «γέφυρες» κάτω από τους δείκτες.

Limelight Gala Precious by Piaget

  • Τιμή: 129.000 δολάρια
Εικόνα
Limelight Gala Precious by Piaget

Το Limelight Gala Precious είναι ένα ρολόι που κυκλοφορεί από το 1973, όμως το σχέδιο με την ασυμμετρία και τον σχηματισμό ενός εσωτερικού δαχτυλιδιού στο εσωτερικό έχει δεχτεί πολλές μεταμορφώσεις ανά τα χρόνια.

Σε αυτή την έκδοση, η Piaget έχει επιλέξει να χρησιμοποιήσει κρύσταλλα μαλαχίτη και τσαβορίτη που προσφέρουν μια χρωματική διαβάθμιση, αντίστοιχη με αυτή που δημιουργούν η «συστάδα» από pavé διαμάντια στο εσωτερικό του καντράν το οποίο περιβάλλεται από ένα δαχτυλίδι σε έντονο πράσινο χρώμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ