Armani Hotels: Στη Σαουδική Αραβία ανοίγει το νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο του διάσημου οίκου μόδας

Στην πόλη Ντιρίγια της Σαουδικής Αραβίας, μια πολιτιστικά πλούσια τοποθεσία 15 λεπτά από το Ριάντ, αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του το νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Armani Hotels. Το ξενοδοχείο θα περιλαμβάνει 70 πολυτελώς εξοπλισμένες σουίτες, 18 αυτόνομες οικιστικές μονάδες, πισίνες, πανοραμικά roof garden και πλήθος ανέσεων.
Armani Hotels: Στη Σαουδική Αραβία ανοίγει το νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο του διάσημου οίκου μόδας

Στο βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας φαίνεται να έχουν βαλθεί να μετατρέψουν τη χώρα σε συνώνυμο της χλιδής. Οι ειδήσεις για μεγαλεπήβολες κατασκευές διαδέχονται η μία την άλλη με την πιο πρόσφατη να αφορά το ντεμπούτο του νέου πολυτελούς ξενοδοχείου Armani στην πόλη Ντιρίγια.

Διαβάστε ακόμα: Trojena - Tο πολυτελέστερο χιονοδρομικό κέντρο του κόσμου φτιάχνεται στη Σαουδική Αραβία

Η περιοχή διαφημίζεται ως ο επόμενος πολιτιστικός προορισμός, και η προσθήκη του νέου ξενοδοχείου προσδοκά να την καταστήσει επίκεντρο του ενδιαφέροντος του διεθνούς life style.

Το έργο εκπονείται από την Armani Hotels & Resorts και την Diriyah Gate Development Authority (DGDA). Το ξενοδοχείο βρίσκεται δεκαπέντε λεπτά από το Ριάντ σε έναν πολιτιστικά πλούσιο χώρο και θα αντιπροσωπεύει «μια νέα ερμηνεία της φιλοξενίας Armani, σε διάλογο με τη μοναδική αρχιτεκτονική και το τοπίο του τόπου».

Εικόνα

Το project αναπτύχθηκε από τον ίδιο τον Giorgio Armani με την εσωτερική ομάδα του Interior Design και αρκετούς αξιόλογους αρχιτέκτονες. Το ξενοδοχείο θα περιλαμβάνει 70 πολυτελώς εξοπλισμένες σουίτες και δύο εστιατόρια και θα στεγάζει επίσης ένα σπα, σουίτες σπα με πισίνες και μια πληθώρα άλλων ανέσεων. Επιπλέον, το έργο θα προσφέρει 18 αποκλειστικές και πολυτελείς αυτόνομες οικιστικές μονάδες με πολυτελείς εσωτερικούς χώρους, πισίνες, μεγάλες βεράντες και πανοραμικά roof garden.

Εικόνα

Σχολιάζοντας την εξέλιξη, ο Giorgio Armani ανέφερε: «Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό έργο που γεννήθηκε από την ανάγκη για εκ νέου ανακάλυψη των ριζών: ένας διάλογος μεταξύ του παρόντος και της ιστορίας τον οποίο βρίσκω πολύ συναρπαστικό. Το Armani Hotel Diriyah μού επιτρέπει να εκφράσω το όραμά μου για τον τρόπο ζωής και τη φιλοξενία με έναν ιδιαίτερα διακριτικό και ενδοσκοπικό τρόπο. Αφού γιορτάσαμε δέκα χρόνια από το άνοιγμα των ξενοδοχείων Armani στο Μιλάνο και στο Ντουμπάι, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε αυτή τη νέα συναρπαστική πρόκληση. Είμαι ενθουσιασμένος από αυτή την πρωτοβουλία και χαρούμενος που αποτελώ μέρος ενός έργου τόσο μεγάλης γεωγραφικής και πολιτιστικής εμβέλειας».

Εικόνα

Παρατηρώντας παρομοίως, ο Jerry Inzerillo, Διευθύνων Σύμβουλος της Αρχής Ανάπτυξης της Πύλης Diriyah, πρόσθεσε: «Μας τιμά αυτή η συνεργασία με την Armani Hotels γι’ αυτό το διάσημο έργο. Η κομψή και προνοητική προσέγγισή τους στη σύγχρονη φιλοξενία θα φέρει μια νέα δυναμική στην προσφορά φιλοξενίας της Diriyah και μια συναρπαστική εμπειρία για τους επισκέπτες του Βασιλείου. Στην οικοδόμηση αυτού που θα γίνει ένα από τα κύρια μέρη συνάντησης στον κόσμο, πλούσιο σε πολιτισμό, ιστορία και αυθεντικότητα, είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με μια φίρμα όπως η Armani, ικανή μα προσφέρει μια διαχρονική προσέγγιση της φιλοξενίας».

Το Armani Hotel Diriyah θα διαχειρίζεται η Emaar Hospitality Group, εταιρεία που έχει ήδη υπό την ευθύνη της τα ξενοδοχεία του brand στο Ντουμπάι και το Μιλάνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ