Πολυτέλεια και γρήγορα αυτοκίνητα στο Miami Grand Prix Formula One Race

Οι αγώνες ταχύτητας της Formula One (F1) είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αγωνιστικά events στον κόσμο και πλέον οι ΗΠΑ αποκτούν δύο νέες διοργανώσεις που «ελπίζουν» να προσελκύσουν διεθνές κοινό.
Πολυτέλεια και γρήγορα αυτοκίνητα στο Miami Grand Prix Formula One Race

Μέχρι στιγμής, οι ΗΠΑ είχαν μόνο έναν ετήσιο αγώνα F1, το US Grand Prix που λαμβάνει χώρα τον Οκτώβριο, στο Circuit of the Americas έξω από το Όστιν του Τέξας.

Από φέτος αυτό αλλάζει και στο «καλεντάρι» των φανατικών της F1 προστίθεται το Miami Grand Prix Formula One Race, τις ημέρες 6-8 Μαΐου. Ενώ, από του χρόνου θα κάνει πρεμιέρα και το Las Vegas F1, ως ετήσιο event.

Εικόνα
Πηγή φωτογραφίας: Miami Grand Prix Formula One Race

Μόλις λίγες ημέρες απομένουν για το Miami Grand Prix Formula One Race και όσοι θέλουν να το παρακολουθήσουν από κοντά έχουν τη δυνατότητα να βρουν «περιορισμένα» εισιτήρια στο επίσημο site του αγώνα ή να εκμεταλλευτούν τα «πακέτα» προσφορών...

«Προσφορών» που λέει ο λόγος δηλαδή, καθώς πρόκειται κυρίως για πολυτελή πακέτα, σε luxurious ξενοδοχεία, με διαμονή σε penthouse και πολλές έξτρα παροχές.

Διαβάστε επίσης: Formula 1: Πώς και σε ποιες επίσημες πίστες μπορείτε να οδηγήσετε ένα πραγματικό αγωνιστικό μονοθέσιο

Spa και σαμπάνια στο Acqualina

Το πακέτο του Acqualina Resort & Spa λέγεται «Miami F1 Speed» και περιλαμβάνει διαμονή σε μία Deluxe σουίτα, με ιδιωτικό μπαλκόνι που έχει θέα στον Ατλαντικό ωκεανό, δύο εισιτήρια για το Miami Grand Prix στις 6, 7 & 8 Μαΐου (στο τμήμα Beach Grandstand), μία Roll-Royce Ghost για τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια αυτών των τριών ημερών.

Και αν αυτά δεν είναι αρκετά, στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται υπηρεσίες spa για δύο άτομα, καθημερινό πρωινό και ένα μπουκάλι σαμπάνιας Perrier-Jouët Grand Brut με το καλωσόρισμα.

Όλα αυτά με κόστος, από 4.600 δολάρια τη βραδιά, με ελάχιστη κράτηση πέντε διανυκτερεύσεων.

Εικόνα
Πηγή Φωτογραφίας: Shutterstock

Στο Faena με την ομάδα της Red Bull

Το Faena Miami Beach είναι το επίσημο ξενοδοχείο της ομάδας Red Bull και προσφέρει το δικό του πακέτο, ονόματι «Red Bull Guest House Miami Race Weekend Experience» για όσους κλείσουν τουλάχιστον τέσσερις διανυκτερεύσεις σε σουίτα της κατηγορίας «Premier Oceanfront» ή ανώτερη!

Σε αυτήν την περίπτωση, το πακέτο περιλαμβάνει πρόσβαση σε μουσικό event της ομάδας και συνάντηση γνωριμίας με τον οδηγό. Παράλληλα παρέχεται μετακίνηση με οδηγό από και προς τους αγώνες, εισιτήρια τριών ημερών και συμμετοχή στις... δραστηριότητες και εορταστικές εκδηλώσεις της ομάδας. Φυσικά, μέσα στο πακέτο βρίσκεται η παροχή deluxe πρωινού, μεσημεριανού γεύματος και δείπνου, καθώς και πρόσβαση σε open bar!

Για το κόστος του πακέτου απαιτείται η επικοινωνία με το ξενοδοχείο.

Εικόνα
Πηγή φωτογραφίας: Shutterstock
​​

Formula 1 με την F1 Experiences

Η F1 Experiences είναι ο επίσημος πάροχος ειστηρίων και ταξιδιωτικών πακέτων της Formula One και τελεί υπό τη διαχείριση της QuintEvents.

Για το Miami Grand Prix προσφέρουν ευέλικτα πακέτα που μπορεί να κλείσει κανείς ηλεκτρονικά. Μέχρι αυτή τη στιγμή, υπάρχει ακόμα διαθεσιμότητα για εισιτήρια τριών ημερών, από 1.027 δολάρια για τη ζώνη Beach Grandstand μέχρι 2.399 δολάρια για τη - δημοφιλή - ζώνη Turn 18 Grandstand.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν μόνο τα εισιτήρια εισόδου ή να κλείσουν πακέτα με διαμονή και μετακίνηση με κόστος από 248 δολάρια στις οικονομικότερες επιλογές ή να ξεπεράσουν τα 1.200 δολάρια τη βραδιά.

Επιμέλεια: Χρυσάνθη Στέτου