Justin Bieber X Vespa: Ένα ολόλευκο σκούτερ από την πιο αναπάντεχη συνεργασία στον πλανήτη της μοτοσικλέτας

H Vespa έκανε την έκπληξη. Έδωσε τα χέρια με τον Justin Bieber και του εμπιστεύθηκε να σχεδιάσει μια δική του εκδοχή ενός Piaggio Sprint. Κι ενώ η αγορά κρατούσε την ανάσα της, περιμένοντας σχεδόν τα πάντα, το σκούτερ που μόλις παρουσιάστηκε είναι πραγματικά εφάμιλλο του στυλ που η εμβληματική φίρμα ευαγγελίζεται.
Justin Bieber X Vespa: Ένα ολόλευκο σκούτερ από την πιο αναπάντεχη συνεργασία στον πλανήτη της μοτοσικλέτας

Η πιο αναπάντεχη συνεργασία του 2022 είναι πραγματικότητα. Μιλάμε για την τελευταία παρουσίαση της Vespa -ένα κομψό ολόλευκο σκούτερ που σχεδιάστηκε από (παύση…) τον Justin Bieber! Η μοτοσικλέτα σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία του σούπερ σταρ στον τομέα της μηχανοκίνησης και έγινε αμέσως viral.

Διαβάστε ακόμα: David Beckham - Αυτή είναι η Maserati MC20 Fuoriserie Edition που σχεδίασε ο ίδιος

Το νέο σκούτερ Justin Bieber X Vespa είναι διαμορφωμένο με βάση ένα Piaggio Sprint, διατίθεται σε εκδόσεις 50, 100 και 100cc και διαθέτει εντυπωσιακό ολόλευκο χρώμα στα εξωτερικά πάνελ και στις ζάντες, μαζί με ένα σχέδιο φλόγας σε όλο το σώμα του.

Εικόνα

Η σχεδίαση περιλαμβάνει επίσης μια έγχρωμη ψηφιακή οθόνη που συγχρονίζεται με smartphone για να παίζει μουσική και να τροποποιεί την απόχρωση των φώτων LED. Άλλα αξεσουάρ της συλλογής περιλαμβάνουν γάντια, μια τσάντα και ένα ασορτί κράνος με στάμπα τη φλόγα που διακοσμεί και τη Vespa.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία, ο Bieber ανέφερε: «Η πρώτη φορά που οδήγησα μια βέσπα ήταν κάπου στην Ευρώπη, πιθανώς είτε στο Λονδίνο είτε στο Παρίσι. Απλώς θυμάμαι ότι είδα μια βέσπα και είπα: “Θέλω να οδηγήσω μια από αυτές”. Και πέρασα τόσο υπέροχα. Είχε πλάκα».

Εικόνα

Ο τραγουδιστής πρόσθεσε: «Λατρεύω τη Vespa και το να συνεργάζεσαι με μια τόσο κλασική μάρκα είναι πολύ ωραίο. Το να μπορώ να εκφράζομαι, είτε μέσω της τέχνης, της μουσικής, των εικαστικών ή της αισθητικής, το να μπορώ να δημιουργήσω κάτι από το τίποτα – είναι μέρος του εαυτού μου. Σε τελική ανάλυση, ο στόχος στη δημιουργία και το σχεδιασμό είναι πάντα να δώσεις τη δική σου μοναδική τροπή στα πράγματα».

Οι προκρατήσεις για το σκούτερ Justin Bieber X Vespa ξεκινούν από τις 20 Απριλίου, στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της Vespa.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ