Mark Wahlberg: 87,5 εκατ. δολάρια πουλάει την έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς - Την είχε αγοράσει 8,25 εκατ. δολάρια

Ένα ακόμα «διάσημο» σπίτι αναζητά καινούργιο ιδιοκτήτη. Αυτή τη φορά, πρόκειται για το εντυπωσιακό κτήμα του σταρ του Χόλιγουντ Mark Wahlberg στο Μπέβερλι Χιλς. Η πολυτελής έπαυλη ων 2.850 τετραγωνικών μέτρων απλώνεται σε ένα κτήμα 6,2 στρεμμάτων και μόλις βγήκε στην αγορά για 87 εκατ. δολάρια. 
Mark Wahlberg: 87,5 εκατ. δολάρια πουλάει την έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς - Την είχε αγοράσει 8,25 εκατ. δολάρια

Με την αγορά στα πολυτελή ακίνητα να σημειώνει τον τελευταίο καιρό απίστευτη κινητικότητα, όλο και περισσότερες πανάκριβες βίλες διάσημων και μη ιδιοκτητών παίρνουν το δρόμο της πώλησης, αναζητώντας νέους πλούσιους ενοίκους.

Διαβάστε ακόμα: Bruce Willis - Πώς περνάει τον καιρό του στην έπαυλη των 9 εκατ. ευρώ στο Λος Άντζελες

Η νέα προσθήκη στις λίστες των κτηματομεσιτικών αφορά την εντυπωσιακή έπαυλη του ηθοποιού του Χόλιγουντ, Mark Wahlberg, στο Μπέβερλι Χιλς, και η οποία έβαλε πωλητήριο ύψους 87,5 εκατ. δολαρίων.

Απλωμένο σε ένα κτήμα 6,2 στρεμμάτων, το σπίτι των 2.850 τετραγωνικών μέτρων αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 20 μπάνια, ξεχωριστό ξενώνα και δωμάτιο υπηρεσίας. Η κύρια κατοικία διαθέτει ένα ψηλοτάβανο φουαγιέ που οδηγεί σε μια αυτοκρατορική σκάλα από σφυρήλατο σίδερο, διαδρόμους με καμάρες δωμάτια με τζάκια, statement φωτισμό και γαλλικές πόρτες παντού.

Εικόνα

Το εσωτερικό περιλαμβάνει επίσης ένα ευρύχωρο κύριο υπνοδωμάτιο με καθιστικό, δύο μπάνια και δύο δωμάτια γκαρνταρόμπας, μια κουζίνα με διπλό μεσαίο πάγκο, μια γωνιά πρωινού λουσμένη με φως και ένα οικογενειακό δωμάτιο.

Εικόνα

Άλλες ανέσεις περιλαμβάνουν ένα τεράστιο home cinema, ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, μια κάβα με χώρο αποθήκευσης για 5.000 μπουκάλια, ένα μπαρ και πολλά άλλα!

Εικόνα

Στο εξωτερικό, κυριαρχούν οι όμορφοι κήποι και οι καταπράσινοι διαμορφωμένοι χώροι με παχύ χλοοτάπητα, ένα γήπεδο γκολφ πέντε οπών, ένα γήπεδο τένις, μια πισίνα που μοιάζει με resort, ένα πάρκο για skate και ένας ξενώνας, όλα σε περιβάλλον απόλυτης ιδιωτικότητας.

Εικόνα

Το ακίνητο διαμορφώνει ένα πανέμορφο σκηνικό στην πλαγιά του Λος Άντζελες και βρίσκεται στην κοινότητα North Beverly Park, η οποία σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο Westside Estate Agency που έχει αναλάβει την πώληση, είναι «η πιο αποκλειστική περιφραγμένη κοινότητα στη Δυτική Ακτή».

Ενώ η έπαυλη αγοράστηκε από τον Wahlberg το 2009 για περίπου 8,25 εκατ. δολάρια, η τιμή με την οποία βγαίνει τώρα προς πώληση έχει εκτιναχθεί στα 87,5 εκατ. δολάρια!

Εικόνα

Πάντως, ο μεσίτης Kurt Rappaport, ο οποίος έχει αναλάβει το ακίνητο, δικαιολογεί το δυσθεώρητο του πωλητηρίου, λέγοντας ότι πρόκειται για «πραγματικά μια ευκαιρία στη ζωή να αποκτήσει κανείς ένα από τα σπουδαία κτήματα στο Λος Άντζελες». Υπερβολές; Μια εικονική περιήγηση στη συλλογή φωτογραφιών που ακολουθεί ίσως σας πείσει για το αντίθετο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ