Four Seasons: Διοργανώνει το απόλυτο road trip με πολυτελή αυτοκίνητα στην ύπαιθρο της Τοσκάνης

Four Seasons: Διοργανώνει το απόλυτο road trip με πολυτελή αυτοκίνητα στην ύπαιθρο της Τοσκάνης

Μία από τις κορυφαίες αλυσίδες ξενοδοχείων και πολυτελούς φιλοξενίας στον κόσμο, η Four Seasons Hotels and Resorts, μόλις παρουσίασε το «Beyond by Four Seasons, An Exclusive Driving Journey Through Tuscany». Πρόκειται για μια εβδομαδιαία ειδικά σχεδιασμένη εμπειρία οδήγησης, που έχει στόχο να αναδείξει στους συμμετέχοντες τα καλύτερα της ιταλικής υπαίθρου από τη θέση του οδηγού ενός πολυτελούς αυτοκινήτου.

Διαβάστε ακόμα: 2022 FIFA World Cup - 100 νέα ξενοδοχεία και απόλυτη χλιδή ετοιμάζει το Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Από τις 24 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022, το πρώτο στο είδος του road trip της φίρμας εξερευνά τα μαγευτικά τοπία της Τοσκάνης, παρέχει ειδική πρόσβαση σε μέρη που οι περισσότεροι δεν μπορούν να δουν και περιλαμβάνει αξιοσημείωτες γαστρονομικές προσφορές, έχοντας ως βάση το ξενοδοχείο Four Seasons στη Φλωρεντία.

Σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία διοργάνωσης οδηγητικών events, Canossa Events, καθώς και την πόλη της Φλωρεντίας, οι ταξιδιώτες καλούνται να συναντηθούν στην πρωτεύουσα της Τοσκάνης και να απολαύσουν μια απόδραση «α λα ιταλικά», είτε με το δικό τους όχημα είτε με ένα vintage, κλασικό ή πολυτελές σπορ αυτοκίνητο που παρέχει μια ειδική ομάδα εξυπηρέτησης επισκεπτών.

Εικόνα
Οι συμμετέχοντες μπορούν να απολαύσουν το ταξίδι είτε με το δικό τους όχημα είτε με ένα vintage, κλασικό ή πολυτελές σπορ αυτοκίνητο που παρέχει μια ειδική ομάδα (Πηγή: Four Seasons Hotels and Resorts)

Κάθε βήμα του ταξιδιού –από τα καταλύματα και τις καθημερινές δραστηριότητες μέχρι τις αποκλειστικά επιμελημένες διαδρομές και τις τοπικές στάσεις- είναι σχεδιασμένη με αμέριστη προσοχή στη λεπτομέρεια και γνήσια εξυπηρέτηση, στοιχεία για τα οποία φημίζεται η Four Seasons.

Εικόνα
Το λόμπι του Four Seasons Hotel στη Φλωρεντία (Πηγή: Four Seasons Hotels and Resorts)

«Η εμπειρία των επισκεπτών βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε, εμπνέοντας τις ομάδες μας να καινοτομούν και να αναβαθμίζουν κάθε νέα προσφορά Four Seasons», λέει ο Christian Clerc, πρόεδρος της Four Seasons Hotels and Resorts. «Συνεργαστήκαμε με την Canossa Events για να δημιουργήσουμε κάτι πραγματικά θεαματικό για τους επισκέπτες μας – μια υπερπολυτελή περιπέτεια οδήγησης όπου απολαμβάνει κανείς το ταξίδι εξίσου με τον προορισμό. Με φόντο την ύπαιθρο της Τοσκάνης, που χαρακτηρίζεται από τα καλύτερα κρασιά και τη γαστρονομική κουλτούρα της περιοχής, το Beyond by Four Seasons θέτει ένα νέο πρότυπο για τα πολυτελή οδικά ταξίδια».

Εικόνα
Εκτός από την ύπαιθρό της, η Τοσκάνη φημίζεται για τα κορυφαία κρασιά και τη γαστρονομική κουλτούρα της (Πηγή: Four Seasons Hotels and Resorts)

Το εναρκτήριο road trip στην Τοσκάνη θα κάνει το ντεμπούτο του με ένα δείπνο καλωσορίσματος στο ύπαιθρο, στον Κήπο Faggio στο Four Seasons Hotel της Φλωρεντίας, σηματοδοτώντας μια εβδομάδα ανακάλυψης. Τις επόμενες ημέρες, οι επισκέπτες θα εξερευνήσουν τους αμπελώνες του «Chiantishire» με ιδιωτική περιήγηση και γευσιγνωσία κρασιού στα ιστορικά κελάρια Antinor.

Εικόνα
Ο κήπος Faggio στο Four Seasons Hotel της Φλωρεντίας είναι ο μεγαλύτερος ιδιωτικός κήπος της πόλης (Πηγή: Four Seasons Hotels and Resorts)

Αφού οδηγήσουν στα πολύχρωμα τοπία της Σιένα, θα απολαύσουν μεσημεριανό γεύμα κάτω από τις περίφημες στοές του Δημαρχείου Montalcino. Τέλος, θα ταξιδέψουν μέσα από ειδυλλιακές παραθαλάσσιες πόλεις και τα περίφημα πράσινα κυπαρίσσια Bolgheri στους φημισμένους αμπελώνες της Ornellaia.

Εικόνα
Τα τοπία της Σιένα, το Montalcino και οι φημισμένοι αμπελώνες της Ornellaia αποτελούν σταθμούς του «Beyond by Four Seasons, An Exclusive Driving Journey Through Tuscany» (Πηγή: Four Seasons Hotels and Resorts)

«Η δημιουργία αξέχαστων εκδηλώσεων και αξέχαστων εορτασμών με επίκεντρο την αγάπη για τα αυτοκίνητα είναι αυτό που κάνουμε καλύτερα», λέει ο Luigi Orlandini, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Canossa Events. «Συνεργαζόμενοι με την Four Seasons, έχουμε σχεδιάσει μια απίστευτα μοναδική προσφορά, επιτρέποντας στους επισκέπτες να απολαύσουν κάθε στιγμή που περνούν στο δρόμο και εμπνέοντάς τους να βυθιστούν στη μεγαλοπρέπεια όλων όσων μπορεί να προσφέρει η Τοσκάνη».

Κατά την εξερεύνηση της περιοχής, οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση σε χώρους που συνήθως είναι κλειστοί για το κοινό, καθώς επίσης θα απολαύσουν μια αξέχαστη φλωρεντινή γευστική εμπειρία και μια αξέχαστη βραδιά στην Όπερα. Ο προγραμματισμός περιλαμβάνει φυσικά χρόνο για ξεκούραση, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν τους χώρους του Four Seasons Hotel Firenze, να χαλαρώσουν στον μεγαλύτερο ιδιωτικό κήπο της πόλης, δίπλα στην πισίνα ή με μια αναζωογονητική περιποίηση σπα.

Εικόνα
Ο προγραμματισμός περιλαμβάνει φυσικά χρόνο για ξεκούραση δίπλα στην πισίνα ή στο σπα του Four Seasons Hotel Firenze (Πηγή: Four Seasons Hotels and Resorts)

«Συνεργαζόμενοι με το Four Seasons και το Canossa Events, είναι τιμή μας να στρέφουμε τα φώτα της δημοσιότητας στην όμορφη πρωτεύουσά μας και στους γραφικούς δρόμους της Τοσκάνης», λέει ο Dario Nardella, Δήμαρχος της Φλωρεντίας. «Η μοναδική μας συνεργασία δίνει στους ταξιδιώτες μια σπάνια θέα των τοποθεσιών που πρέπει να δουν, τις κρυφές διαδρομές και τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά της περιοχής – τα ιδανικά φόντα για αξέχαστες ιταλικές διακοπές».

Εικόνα
Η μαγευτική Φλωρεντία θα αποτελέσει τη βάση του ταξιδιού «Beyond by Four Seasons, An Exclusive Driving Journey Through Tuscany» (Πηγή: Four Seasons Hotels and Resorts)

Είτε οι επισκέπτες βρίσκονται στο κατάλυμα είτε καθ' οδόν, μια αφοσιωμένη ομάδα παροχής υπηρεσιών εξασφαλίζει απρόσκοπτη παράδοση και εξαιρετική εξυπηρέτηση σε κάθε σημείο επαφής, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να εστιάσουν στην πραγματική γοητεία και το ρομαντισμό των οδικών ταξιδιών.

Εικόνα
Η αφοσιωμένη ομάδα του Four Seasons εξασφαλίζει εξαιρετική εξυπηρέτηση είτε εντός ξενοδοχείου είτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού (Πηγή: Four Seasons Hotels and Resorts)

Καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες, οι ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τις κρατήσεις στο «Beyond by Four Seasons, An Exclusive Driving Journey Through Tuscany» μπορούν να επισκεφθούν την αντίστοιχη ιστοσελίδα του Four Seasons ή να στείλουν email στο [email protected]. Οι κρατήσεις μπορούν επίσης να γίνουν τηλεφωνικά στο +39 0522 421096.