Cristiano Ronaldo: Παρήγγειλε ρολόι 1 εκατ. δολαρίων για να ταιριάζει με την Bugatti Chiron του

Η boutique φιρμα ρολογιών Jacob & Co. αποκάλυψε την τελευταία της δημιουργία: ένα μοναδικό ρολόι Bugatti, ειδικά κατασκευασμένο για Cristiano Ronaldo. Ο 37χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου συνεργάστηκε στενά με τον Jacob Arabo, ιδρυτή της Jacob & Co., για να σχεδιάσει το κατά παραγγελία ρολόι ώστε να ταιριάζει με την Bugatti Chiron που έχει στο γκαράζ του. 
 Cristiano Ronaldo: Παρήγγειλε ρολόι 1 εκατ. δολαρίων για να ταιριάζει με την Bugatti Chiron του

Σύμφωνα με την Jacob & Co, το ρολόι έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί προσεκτικά ώστε να ταιριάζει με την εξατομικευμένη Bugatti Chiron που ανήκει στον Cristiano Ronaldo. Κρίνοντας από τις φωτογραφίες, το μοναδικό στο είδος του ρολόι βασίζεται στο μοντέλο Bugatti Chiron Tourbillon Baguette της ωρολογοποιίας, το οποίο τυχαίνει να είναι ένα από τα πιο περίπλοκα ρολόγια που έχουν κατασκευαστεί ποτέ.

Διαβάστε ακόμα: Cristiano Ronaldo - Κατακτά το Μαρόκο με το νέο πολυτελές ξενοδοχείο του

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η Jacob & Co., το ρολόι CR7 είναι πλήρως καλυμμένο με 232 λευκά διαμάντια και 109 μαύρα ζαφείρια, συνολικού βάρους 21 καρατίων. Tο ρολόι, διαστάσεων 55 x 20 mm, διαθέτει επίσης το σήμα CR7 στο καντράν που το ξεχωρίζει από τις τυπικές εκδόσεις του μοντέλου. Το καντράν και τα στοιχεία τoυ πολύπλοκου μηχανισμού κίνησης του ρολογιού από χρυσό σε χρώμα σαμπάνιας με σατινέ φινίρισμα, συμπληρώνουν το θέμα του ρολογιού.

Ένα από τα κυριότερα σημεία του μοντέλου Jacob & Co. Bugatti Chiron Tourbillon Baguette είναι η λειτουργική μινιατούρα του κινητήρα W16 της Chiron, κατασκευασμένη από ζαφείρι. Το πάτημα ενός κουμπιού ζωντανεύει τον αυτοματισμό με τα 16 μικροσκοπικά έμβολα που κινούνται μέσα στο διάφανο μπλοκ του κινητήρα W16.

Το ρολόι τροφοδοτείται από τον μηχανισμό JCAM3 με χειροκίνητη περιέλιξη 578 εξαρτημάτων της Jacob & Co. που διαθέτει ιπτάμενο tourbillon με κλίση 30 μοιρών και απόθεμα ισχύος 60 ωρών. Ο μηχανισμός προστατεύεται από ένα λειτουργικό σύστημα απορρόφησης κραδασμών που είναι ορατό από το καντράν.

Εικόνα

Η τιμή του μοντέλου ξεκινά από 1 εκατ. δολάρια, ωστόσο, το κόστος της έκδοσης CR7 που δημιουργήθηκε ειδικά για τον Ronaldo, δεν αποκαλύφθηκε από την εταιρεία. Μάλιστα, το ρολόι παρέδωσε προσωπικά στον ποδοσφαιριστή ο ίδιος ο Jacob Arabo.

Ο Cristiano Ronaldo είναι γνωστός λάτρης του αυτοκινήτου, διαθέτοντας ένα γκαράζ γεμάτο με μερικά από τα πιο εξωτικά μοντέλα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ωστόσο, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στη γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία καθώς η συλλογή αυτοκινήτων του περιλαμβάνει τρία μοντέλα Bugatti.

Το πρώτο ήταν μια Veyron που αγόρασε κάποια στιγμή το 2016, την οποία ακολούθησε μια εξατομικευμένη Chiron. Στην πραγματικότητα, ο Ρονάλντο ήταν ένας από τους πρώτους πελάτες της Chiron και μάλιστα εμφανίστηκε σε διαφήμιση της Bugatti για το συγκεκριμένο μοντέλο. Η τελευταία Bugatti που μπήκε στο γκαράζ του είναι μια Centodieci - μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής της Chiron με μόνο 10 μονάδες και τιμή που ξεπερνάει τα 9 εκατ. δολάρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ