Cristiano Ronaldo: Κατακτά το Μαρόκο με το νέο πολυτελές ξενοδοχείο του

Το νέο επιχειρηματικό «γκολ» του Cristiano Ronaldo είναι το πολυτελές ξενοδοχείο «The Pestana CR7 Marrakesh» στο Μαρόκο. Από 199 ευρώ μπορεί κανείς να κλείσει ένα δωμάτιο και να απολαύσει την απόλυτη χλιδή με την υπογραφή του διεθνούς άσου του ποδοσφαίρου.
Cristiano Ronaldo

Μετά τον χαμό, που έκανε η σειρά στο Netflix με την ζωή της Georgina Rodriguez, της συντρόφου-στήριγμα του Cristiano Ronaldo, ο αστέρας της Manchester United έχει έναν ακόμη λόγο να πανηγυρίζει. Αν και εντός γηπέδου μπορεί να μην περνάει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, φαίνεται πως τα πηγαίνει εξαιρετικά εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Διαβάστε ακόμα: Cristiano Ronaldo - Δώρο γενεθλίων στη φίλη του ένα show 68.000 δολ. με φωτογραφίες της στον Burj Khalifa

Το νέο του επιχειρηματικό «γκολ» σχετίζεται με την ξενοδοχειακή αλυσίδα, που τρέχει μαζί με τον Dionísio Pestana και ονομάζεται «Pestana CR7 Lifestyle Hotels». Μετά την Μαδρίτη και τη Νέα Υόρκη, η πολυτελής ξενοδοχειακή αλυσίδα έκανε «soft opening» στην καρδιά του Μαρόκο και συγκεκριμένα στην M Avenue του Μαρακές.

Με το όνομα «Pestana CR7 Marrakech», το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κοσμοπολίτικο κέντρο της πόλης του Μαρακές και είναι εμπνευσμένο από τα μαροκινά ριάντ, με ευρύχωρους και φωτεινούς χώρους. Βρίσκεται μόλις πέντε χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο και κοντά στο συνεδριακό κέντρο Palais des Congrès, τους κήπους Menara και μόλις τέσσερα χιλιόμετρα από την τουριστική πλατεία Jemaa el-Fna.

Για όποιον σκέφτεται να κάνει διακοπές στο Μαρακές, το ξενοδοχείο διαθέτει 174 δωμάτια πέντε διαφορετικών τύπων και τιμών: CR7 Superior Avenue, CR7 Junior Suite, CR7 Junior Suite Avenue, CR7 Suite και CR7 Suite Avenue. Οι τιμές ξεκινούν από 199 ευρώ τη βραδιά για τα μέλη και μπορούν να ξεπεράσουν τα 400 ευρώ για μία νύχτα. Όλα πάντως είναι ιδιαίτερα προσεγμένα, με μοναδική διακόσμηση, φυσικό φως και τηλεόραση HD 49 ιντσών.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο διαθέτει όλες τις πολυτελείς ανέσεις, πέντε αίθουσες συσκέψεων εξοπλισμένες με οπτικοακουστικά μέσα, ένα μεγάλο spa, όπου μπορούν οι επισκέπτες να χαλαρώσουν, μια πισίνα που βρίσκεται στην ταράτσα δίπλα στο μπαρ με πανοραμική θέα στα βουνά του Άτλαντα και ένα γυμναστήριο με μεγάλο αριθμό μηχανημάτων, στο οποίο θα ελπίζει κανείς ότι θα συναντήσει τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή να προπονείται.

Πέντε ξενοδοχεία κι έπεται συνέχεια

Η συμμαχία μεταξύ του Christiano και του Dionisio Pestana ξεκίνησε πριν από περίπου έξι χρόνια και από τότε δεν σταμάτησαν να αναπτύσσονται μαζί, χτίζοντας έξι μεγάλα ξενοδοχεία: στην Times Square στη Νέα Υόρκη, στη Gran Vía στη Μαδρίτη, στη Λισαβόνα, στο Funchal στη Μαδέρα και τώρα στο Μαρακές. Το τελευταίο μάλιστα άργησε να ξεκινήσει λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας. Σίγουρο είναι ότι έπεται συνέχεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ