A$AP Rocky και Mercedes Benz υπογράφουν τη νέα συλλογή ρούχων της Pacsun

A$AP Rocky και Mercedes Benz υπογράφουν τη νέα συλλογή ρούχων της Pacsun

H αμερικανική φίρμα μόδας Pacsun, με guest Artistic Director τον διάσημο ράπερ A$AP Rocky και το πρακτορείο δημιουργικού σχεδιασμού AWGE, μόλις παρουσίασε μια αποκλειστική συνεργασία με τη γερμανική εταιρεία πολυτελών αυτοκινήτων Mercedes Benz.

Διαβάστε ακόμα: Tα πρώτα sneakers Rolex Daytona Nike Air Jordan 1 στον κόσμο είναι γεγονός

Το AWGE x Mercedes περιλαμβάνει unisex ρούχα με άνετο στυλ σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, όπως μπουφάν bomber, αθλητικά παντελόνια, μακρυμάνικα μπλουζάκια και καπέλα. Όλα είναι διακοσμημένα με το λογότυπο AWGE, καθώς και ένα λογότυπο Mercedes Benz.

«Συνεργάζομαι με τη Mercedes από το 2016, οπότε το λανσάρισμα των προϊόντων αυτής της συνεργασίας είναι μια περήφανη στιγμή για μένα. Το να μπορώ να ενσωματώσω τη σχέση μου με τη Mercedes και τη συνεργασία μου με την Pacsun για να κυκλοφορήσω επιλεγμένα αντικείμενα από την πρώτη στιγμή, απηχεί τα αρχικά μου συναισθήματα για τη δημιουργία premium προϊόντων με βάση την αγάπη μου για τις ιστορικές επωνυμίες και τη νοσταλγία της κληρονομιάς», ανέφερε ο A$AP Rocky, σχολιάζοντας τη συνεργασία.

Η συλλογή είναι το τέταρτο project του διάσημου καλλιτέχνη με την Pacsun και η δεύτερη επίσημη συνεργασία των ενδυμάτων με κάποιο μεγάλο brand σε επίπεδο λιανικής, καθώς έχει προηγηθεί η πρόσφατη σειρά προϊόντων που δημιουργήθηκαν σε σύμπραξη με την Vans.

«Ο Rocky είναι οραματιστής. Αξιοποιεί το πάθος του για τη μόδα και το streetwear στη σύλληψη όλων των συλλογών του και είναι ωραίο να βλέπουμε μια άλλη εκδοχή του να ζωντανεύει με την κυκλοφορία του AWGE x Mercedes», δήλωσε ο Richard Cox, αντιπρόεδρος του ανδρικού τμήματος της Pacsun

Η συλλογή AWGE x Mercedes είναι τώρα διαθέσιμη για προπαραγγελία αποκλειστικά στα Pacsun.com και AWGE.com και θα κυκλοφορήσει στα συνεργαζόμενα καταστήματα έως τον Μάιο του 2022.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ