Mike Tyson: Ο πρώην μποξέρ λάνσαρε τσίχλες κάνναβης σε σχήμα δαγκωμένου αυτιού

Ο πρωταθλητής της πυγμαχίας, Mike Tyson είναι πλέον επιχειρηματίας στον τομέα της ψυχαγωγικής κάνναβης. Επειδή όμως τα επιτεύγματα του παρελθόντος είναι αυτά που διαμορφώνουν το μέλλον, ο πρώην μποξέρ μόλις λάνσαρε μία συσκευασία με τσίχλες κάνναβης που έχουν το σχήμα δαγκωμένου αυτιού, παραπέμποντας προφανώς στον επεισοδιακό του αγώνα με τον Evander Holyfield το 1997.
Mike Tyson: Ο πρώην μποξέρ λάνσαρε τσίχλες κάνναβης σε σχήμα δαγκωμένου αυτιού

Η φίρμα κάνναβης του Mike Tyson «Tyson 2.0» μόλις κυκλοφόρησε τα «Mike Bites», μια συσκευασία με βρώσιμες τσίχλες κάνναβης σε σχήμα δαγκωμένου αυτιού. Φυσικά το προϊόν είναι μια παραπομπή στο περίφημο περιστατικό όπου ο πρώην πυγμάχος δάγκωσε το δεξί αυτί του αντιπάλου του Evander Holyfield στον μεταξύ τους αγώνα στις 28 Ιουνίου του 1997 στην Grand Garden Arena στο Λας Βέγκας.

Διαβάστε ακόμα: Muhammad Ali - Σε δημοπρασία για 500.000 δολάρια η ρόμπα που φορούσε στη ρεβάνς με τον Sonny Liston

Το δάγκωμα κόστισε στον Tyson τον αποκλεισμό του από το Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών της Παγκόσμιας Ένωσης Πυγμαχίας το 1997, την ανάκληση της άδειας πυγμαχίας του και πρόστιμο 3 εκατ. δολαρίων.

Εικόνα
Evander Holyfield - Mike Tyson στον επεισοδιακό αγώνα στις 28 Ιουνίου του 1997 στην Grand Garden Arena στο Λας Βέγκας (Πηγή: Getty Images)

«Holy ears! They're finally here! Go get your Mike Bites now» έγραψε η εταιρεία στις 15 Μαρτίου, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία μιας σακούλας «Mike Bites» στους λογαριασμούς της στο Instagram και το Twitter. Οι τσίχλες έχουν φυσικά σχήμα αυτιού με ένα σημάδι δαγκωνιάς στην κορυφή τους, ακριβώς εκεί που ο Tyson αφαίρεσε με τα δόντια του ένα κομμάτι από τον χόνδρο του αυτιού του Holyfield.

Ο Tyson μάλιστα έδωσε το στίγμα, απαντώντας σε ένα άλλο tweet σχετικά με το νέο προϊόν γράφοντας: «Αυτά τα αυτιά έχουν πραγματικά ωραία γεύση!»

Σε συνέντευξη στο Yahoo! Finance, ο CEO της «Tyson 2.0», Adam Wilks, ανέφερε ότι η ανακοίνωση των «Mike Bites» έγινε viral. Το προϊόν ξεκίνησε ήδη να κυκλοφορεί στην Καλιφόρνια από την Πέμπτη 17 Μαρτίου. Οι βρώσιμες τσίχλες «Mike Bites» θα πωλούνται επίσης στη Νεβάδα σε δύο εβδομάδες και σε άλλες πολιτείες όπου είναι νόμιμη η χρήση κάνναβης για αναψυχή.

Στην ίδια συνέντευξη, ο συνιδρυτής της «Tyson 2.0», Chad Bronstein, εξήγησε ότι ο Mike Tyson και ο Evander Holyfield έχουν συμφιλιωθεί και έχουν πλέον μια εξαιρετική σχέση, παρά τα γεγονότα που οδήγησαν τον Tyson να δαγκώσει το δεξί αυτί του Holyfield πριν από σχεδόν 25 χρόνια. Μάλιστα το 2019, ο Tyson φιλοξένησε τον Holyfield στο «Tyson's Hotboxin'», ένα δημοφιλές podcast που συνδιοργανώθηκε από τον Tyson και τον πρώην παίκτη του NFL, Eben Britton.

Εικόνα
Mike Tyson και ο Evander Holyfield έχουν πλέον μια εξαιρετική σχέση, παρά τα γεγονότα πριν από σχεδόν 25 χρόνια (Πηγή: Getty Images)

Ερωτηθείς γιατί ο Tyson είναι τόσο επιτυχημένος στον χώρο της κάνναβης, ο Wilks απάντησε στο Yahoo! Finance ότι ο πρώην μποξέρ υπήρξε υπέρμαχος της κάνναβης για όλη του τη ζωή. Πρόσθεσε επίσης ότι είναι ένας από τους λίγους celebrities που ασχολήθηκαν με τον κλάδο σημειώνοντας πλήρη επιτυχία.

Ο Tyson, ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλύτερους πυγμάχους βαρέων βαρών όλων των εποχών, αποσύρθηκε από τη σκηνή της πυγμαχίας το 2005. Αργότερα ασχολήθηκε με την υποκριτική, την τηλεόραση και το podcasting. Ο Tyson ξεκίνησε την καριέρα του ως επιχειρηματίας κάνναβης μετά τη νομιμοποίηση της ψυχαγωγικής κάνναβης στην Καλιφόρνια το 2016.

Ο πρώην πρωταθλητής δημιούργησε το Tyson Ranch στη Νότια Καλιφόρνια το 2017. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Wilks, η επιχείρηση απέτυχε λόγω κακής διαχείρισης και έλλειψης γνώσεων σχετικά με την κάνναβη. «Δυστυχώς, η διοίκηση δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε», είπε σε συνέντευξη στο Westword τον Νοέμβριο του 2021.

Ο Tyson επέστρεψε στη βιομηχανία κάνναβης το 2021 με την «Tyson 2.0», μια εταιρεία κάνναβης με έδρα την Καλιφόρνια, που σχεδιάστηκε με γνώμονα την εθνική βάση των θαυμαστών του, με αποστολή να παράγει καινοτόμα, υψηλής ποιότητας προϊόντα κάνναβης, συμπεριλαμβανομένων αλεύρων κάνναβης πλήρους φάσματος, συμπυκνωμάτων και αναλώσιμων που διατίθενται σε καταστήματα λιανικής σε όλη τη χώρα. Στα τέλη του 2021, η εταιρεία επεκτάθηκε στη Μασαχουσέτη και τη Νεβάδα.

Στον ιστότοπο της εταιρείας, ο Tyson αναφέρει ότι η κάνναβη έπαιζε πάντα ουσιαστικό ρόλο στη ζωή του. «Η κάνναβη με έχει αλλάξει για τα καλά τόσο ψυχικά όσο και σωματικά και θέλω να μοιραστώ αυτό το δώρο με άλλους που επίσης αναζητούν ανακούφιση», δήλωσε. Τα τελευταία χρόνια, ο Tyson αποκάλυψε ότι χρησιμοποιούσε κάνναβη για να χαλαρώσει και να συγκεντρωθεί κατά τη διάρκεια της μαχητικής του καριέρας.