Ντόναλντ Τραμπ: Ελληνοαμερικανός Youtuber του έκανε δώρο Rolex 105.000 δολαρίων

Ο δημοφιλής, ελληνικής καταγωγής, YouTuber Stephen Deleonardis, κατάφερε να ξαφνιάσει τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, κάνοντάς του δώρο ένα σπάνιο Rolex, αξίας 105.000 δολαρίων. Όπως δήλωσε ο ίδιος ο influencer ήταν δείγμα της απεριόριστης εκτίμησης που τρέφει για τον πρώην πλανητάρχη.
Ντόναλντ Τραμπ: Ελληνοαμερικανός Youtuber του έκανε δώρο Rolex 105.000 δολαρίων

Ένα σπάνιο Rolex Platinum Ice Blue Day-Date 40mm, έκανε δώρο στον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ ο δημοφιλής Ελληνοαμερικανός σταρ του YouTube, Stephen Deleonardis, γνωστός ως SteveWillDoIt. Το ρολόι, αξίας 105.000 δολαρίων, ήταν δείγμα εκτίμησης του Influencer προς τον πρώην πλανητάρχη.

Διαβάστε ακόμα: Oι 10 πιο ακριβοπληρωμένοι YouTubers είναι μια νέα τάξη εκατομμυριούχων

Με εκτιμώμενη καθαρή αξία 3,5 εκατ. δολαρίων, ο εκατομμυριούχος ομογενής YouTuber είναι ευρέως γνωστός στο διαδίκτυο και τα social media τόσο για τα μετρητά και τα δώρα που προσφέρει σε άτομα που έχουν ανάγκη αλλά και τις εξεζητημένες αγορές που κάνει για να δωρίσει στους φίλους του καθώς και σε σημαντικές προσωπικότητες. Στο πλαίσιο αυτό και όπως υποστηρίζει ο ίδιος, επειδή είναι θαυμαστής του Αμερικανού πρώην προέδρου αποφάσισε να του δωρίσει το Rolex γιατί ήθελε να κάνει «κάτι ωραίο γι' αυτόν».

Καθώς το Rolex Platinum Ice Blue Day Date δεν κυκλοφορεί ευρέως στην αγορά, ο Deleonardis συνεργάστηκε με την Timepiece Trading, αναζητώντας το τέλειο ρολόι για τον Τραμπ, το οποίο έπρεπε να είναι «Προεδρικό». Σύμφωνα πάντα με τον Youtuber, η αρχική τιμή του σπάνιου ρολογιού ανερχόταν στα 109.500 δολάρια, ωστόσο κατάφερε να το αποκτήσει για 105.000 δολάρια.

Εικόνα

Ο Ντόναλντ Τραμπ προσκλήθηκε ως καλεσμένος στο «Full Send Podcast», που παρουσιάζεται από τους Nelk Boys (Steve Deleonardis, Kyle Forgeard, Bob Menery και Salim The Dream). Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο επίσημο κανάλι του Steve στο YouTube, ο influencer φαίνεται να δίνει το ρολόι στον πρώην πρόεδρο στο τέλος των γυρισμάτων του επεισοδίου.

Εικόνα

Ο Steve λέει στον Τραμπ ότι κέρδισε μισό εκατομμύριο δολάρια πουλώντας μπλουζάκια με φωτογραφία των δύο από παλιότερη συνάντησή τους και το Rolex ήταν ένας τρόπος για να τον ευχαριστήσει. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι ο Τραμπ εθεάθη να φοράει τακτικά ένα χρυσό Rolex Day Date κατά τη διάρκεια της προεδρίας του.

Αν και η χρυσή έκδοση του ρολογιού είναι πιο ακριβή από ολόκληρη τη συλλογή ρολογιών του νυν προέδρου Τζο Μπάιντεν, η έκδοση Ice Blue είναι πιο σπάνια και ακριβότερη. Το επεισόδιο είχε περισσότερες από 5 εκατομμύρια προβολές σε 24 ώρες στο YouTube προτού καταργηθεί από την πλατφόρμα επειδή παραβίαζε τους κανόνες της. Αλλά εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο στον επίσημο ιστότοπο των Nelk Boys και στις περισσότερες άλλες πλατφόρμες podcasting.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ