Όσκαρ 2022: Τίτλο ευγενείας και οικόπεδο στη Σκωτία παίρνουν δώρο οι φετινοί υποψήφιοι

Εδώ και 20 χρόνια οι υποψήφιοι στις κορυφαίες κατηγορίες των Όσκαρ λαμβάνουν μαζί με την υποψηφιότητά τους και μία τσάντα γεμάτη με πολυτελή δώρα. Φέτος, η τσάντα περιλαμβάνει μια ασυνήθιστη έκπληξη: ένα οικόπεδο στη Σκωτία μαζί με έναν τίτλο ευγενείας για τον ιδιοκτήτη του.
Όσκαρ 2022: Τίτλο ευγενείας και οικόπεδο στη Σκωτία παίρνουν δώρο οι φετινοί υποψήφιοι

Το να αναγνωριστεί κανείς ως ένας από τους καλύτερους στο επάγγελμά του δεν είναι λίγο. Ειδικά όταν αυτή η αναγνώριση συνοδεύεται και από διάφορα οφέλη, όχι μόνο οικονομικά. Οι υποψήφιοι για τα φετινά Όσκαρ είναι ένα χαρακτηριστικό τέτοιο παράδειγμα.

Διαβάστε ακόμα: Αυτές είναι οι υποψηφιότητες για τα βραβεία Όσκαρ 2022

Η υποψηφιότητα –ή το ίδιο το Όσκαρ για όποιους τελικά το κερδίσουν- δεν θα είναι το μόνο πράγμα που θα τους συνοδεύει διά παντός. Φέτος, μαζί με την υποψηφιότητα, θα λάβουν επίσης μια τσάντα δώρων που περιλαμβάνει ένα ακίνητο στη Σκωτία μαζί με έναν τίτλο ευγενείας.

Εικόνα
Το κιτ της Highland Titles περιέχει το συμβόλαιο ιδιοκτησίας του οικοπέδου στη Σκωτία και τον τίτλο ευγενείας του ιδιοκτήτη του (Πηγή: Distinctive Assets)

Η Distinctive Assets, η εταιρεία marketing με έδρα το Λος Άντζελες, γιορτάζει φέτος τα 20 χρόνια από τη διάσημη τσάντα δώρου της «Everybody Wins». Η τσάντα περιέχει μια συλλογή δώρων με αφορμή τα βραβεία, ωστόσο δεν σχετίζεται επίσημα με την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών & Επιστημών ή τα Όσκαρ.

Οι τσάντες παραδίδονται σε κάθε έναν από τους υποψηφίους στις κατηγορίες Καλύτερης/ου Ηθοποιού, Β' Ανδρικού και Γυναικείου Ρόλου και Σκηνοθεσίας. Αυτό σημαίνει ότι οι βαρέων βαρών του Χόλιγουντ όπως οι Will Smith, Olivia Coleman, Javier Bardem, Kirsten Dunst και Steven Spielberg θα λάβουν όλοι τη φετινή πλατινένια επετειακή τσάντα.

Πώς, όμως, επιμελείσαι μια τέτοια συλλογή δώρων για μια ομάδα ανθρώπων των οποίων η φήμη και ο πλούτος τους τους επιτρέπει να έχουν ό,τι επιθυμήσουν ανά πάσα στιγμή; Το μυστικό, σύμφωνα με τους ανθρώπους της Distinctive Assets, είναι να βεβαιωθείτε ότι τουλάχιστον ένα από τα δώρα που περιέχει είναι κάτι που ούτε εκείνοι δεν θα μπορούσαν να σκεφτούν.

Φέτος αυτό το αντικείμενο-έκπληξη είναι ένα οικόπεδο (σε μέγεθος δώρου φυσικά) στη Σκωτία, προσφορά τής Highland Titles. Το συγκεκριμένο δώρο επιτρέπει στον αποδέκτη να συνεισφέρει άμεσα στη δημιουργία φυσικών καταφυγίων στη χώρα και επίσης τον καθιστά Laird, Lord ή Lady of Glencoe. Ο Denzel Washington, ο οποίος είναι υποψήφιος για τον ρόλο του ως Λόρδος Μάκβεθ στην ομώνυμη τραγωδία, ίσως να γνωρίζει μερικά πράγματα περισσότερα...

Εικόνα
Το Turin Castle στη Σκωτία (Πηγή: The Turin Castle / Facebook)

Άλλα δώρα περιλαμβάνουν μια all-inclusive διαμονή στο κάστρο Turin στη Σκωτία, η οποία θα αποδειχθεί χρήσιμη για εκείνους που θέλουν να ρίξουν μια κοντινή στη γη που μόλις απέκτησαν. Η τσάντα περιέχει επίσης Posh Pretzels με νιφάδες χρυσού, βουτηγμένα σε σοκολάτα, ένα πολυτελές κιτ περιποίησης δέρματος από την Byroe (που περιλαμβάνει Bitter Green Essence Toner, Tomato Serum και Salmon Cream), ένα σετ περιορισμένης έκδοσης με φιάλες Trust Me Vodka και πολλά άλλα καλούδια. Συνολικά, η αξία της τσάντας φτάνει σε εξαψήφιο νούμερο.

Φυσικά, μόνο πέντε από τους παραλήπτες της πολυτελούς δωροτσάντας θα έχουν την τύχη να ακούσουν το όνομά τους στην απονομή των φετινών Όσκαρ, την Κυριακή, 27 Μαρτίου, αλλά ακόμη και εκείνοι που θα μείνουν απλά με τον τίτλο του υποψηφίου μπορούν να παρηγορηθούν από το γεγονός ότι ένας άλλος τίτλος ευγενείας θα τους περιμένει στο σπίτι.