Bremont x Williams Racing Collection: Δύο ρολόγια βγαλμένα από τις πίστες της Formula 1

Η Bremont Watch Company συνεχίζει και φέτος τη συνεργασία με την Williams Racing στη Formula 1 ως επίσημος συνεργάτης χρονισμού της ομάδας. Παράλληλα με την εκτέλεση των καθηκόντων χρονομέτρησης της ομάδας, η συμφωνία της ωρολογοποιίας με την Williams περιλαμβάνει επίσης το ντεμπούτο δύο ολοκαίνουργιων ρολογιών.
Bremont x Williams Racing Collection: Δύο ρολόγια βγαλμένα από τις πίστες της Formula 1

Το πρώτο από τα δύο νέα ρολόγια της συλλογής Bremont x Williams είναι το WR-22 (προφανώς συντομογραφία για το «Williams Racing 2022»). Σχεδιασμένο σε συνεργασία με την ομάδα της Formula 1, ο χρονογράφος είναι κατασκευασμένος γύρω από μια κάσα τριών μερών (trip-tick) από ανοξείδωτο ατσάλι 43 χιλιοστών και τροφοδοτείται από έναν μηχανισμό BE-53AE Caliber 13 ¼'' με 27 πετράδια, τροχό ισορροπίας Glucydur, ελατήριο ισορροπίας Anachron και απόθεμα ισχύος 42 ωρών.

Διαβάστε ακόμα: Leica - Τα πρώτα ρολόγια στην ιστορία της είναι τόσο «Leica» όσο περιμέναμε

Επιπλέον, «φορώντας» περήφανα τα χαρακτηριστικά μπλε, μπλε ηλεκτρίκ και λευκά χρώματα της Willaims Racing Team, το WR-22 διαθέτει επίσης έναν προσαρμοσμένο, διακοσμημένο ρότορα βολφραμίου με το λογότυπο της Williams που είναι εμπνευσμένο από τα σχέδια των τροχών των μονοθεσίων της βρετανικής ομάδας F1.

Εικόνα

Kάθε ρολόι WR-22 συνοδεύεται από ένα μπουλόνι τροχού που προέρχεται από ένα ιστορικό αυτοκίνητο της Williams Racing, προσφορά της Williams Heritage -του τμήματος αποκατάστασης και ιστορίας της ομάδας. Εξοπλισμένο με αμφίδρομη ταχυμετρική στεφάνη από κεραμικό, το WR-22 προσφέρεται είτε με λουρί Alcantara είτε με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι.

Εκτός από τις δύο εκδόσεις του WR-22, η Bremont ετοίμασε άλλο ένα ρολόι αγώνων για να σηματοδοτήσει την περίσταση. Με το όνομα FW44 Classic, αυτό το εμπνευσμένο από αγώνες μη-χρονικό μοντέλο διαθέτει τροποποιημένο μηχανισμό Calibre 11 1/2'' BE-92AV με τον ίδιο προσαρμοσμένο σχεδιασμό ρότορα με το WR-22 και μπλε δερμάτινο λουράκι Nubuck. Σε αντίθεση με το WR-22, ωστόσο, το FW44 Classic δεν πωλείται μόνο του, καθώς περιλαμβάνεται αποκλειστικά στο Bremont x Williams Racing Box Set, το οποίο περιέχει επίσης το WR-22.

Εικόνα

Διαθέσιμο τώρα σε περιορισμένο αριθμό, το Bremont WR-22 ξεκινά από 6.935 ευρώ με δερμάτινο λουράκι και φτάνει στα 7.415 ευρώ για την έκδοση μεταλλικού μπρασελέ, ενώ το Bremont Williams Racing Box Set διατίθεται στην τιμή των 17.495 ευρώ. Μπορείτε να δείτε και να αγοράσετε τα δύο ρολόγια στο website της Bremont.

Τα ρολόγια, αξίζει να σημειωθεί, είναι εξολοκλήρου χειροποίητα κατασκευασμένα στη Βρετανία, καθώς η Bremont συνεχίζει τις επιτυχημένες προσπάθειές της να επαναφέρει πλήρως την κατασκευή των ρολογιών της στο Ηνωμένο Βασίλειο.