Influencer των 6 εκατ. followers κυκλοφορούσε με ανασφάλιστη McLaren - Την κατέσχεσε η βρετανική αστυνομία

Μια χρυσή McLaren 1,3 εκατ. δολαρίων του εκατομμυριούχου influencer Pooyan Mokhtari κατασχέθηκε από την αστυνομία του Λονδίνου. Στον έλεγχο ρουτίνας που διενεργήθηκε ούτε οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο ιδιοκτήτης του supercar δεν είχε κάνει το αυτονόητο: δεν το είχε ασφαλίσει.
Influencer των 6 εκατ. followers κυκλοφορούσε με ανασφάλιστη McLaren - Την κατέσχεσε η βρετανική αστυνομία

Μερικές φορές η αγορά και μόνο ενός πολυτελούς supercar δεν αρκεί. Όπως συμβαίνει με όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα, στην τιμή δεν περιλαμβάνεται και η ασφάλιση, κάτι που πρέπει να φροντίσει ο ίδιος ό ιδιοκτήτης.

Διαβάστε ακόμα: Post Malone - Πουλάει την ολόλευκη Bugatti Chiron του με extra εξοπλισμό 150.000 δολαρίων

Για τον αστέρα των social media Pooyan Mokhtari, ωστόσο, η λεπτομέρεια αυτή μάλλον δεν είχε και τόση σημασία, καθώς φαίνεται ότι οδηγούσε την ολόχρυση McLaren Senna του χωρίς να την έχει ασφαλίσει, με αποτέλεσμα να κατασχεθεί από την αστυνομία του Λονδίνου.

Το πολυτελές -και πολλές φορές απερίσκεπτο- lifestyle του 31χρονου influencer μπορεί να του έχει εξασφαλίσει σχεδόν έξι εκατομμύρια followers στο Instagram, δεν φάνηκε όμως να εντυπωσιάζει ιδιαίτερα τις βρετανικές αρχές. Είναι δε απορίας άξιο, πώς κάποιος με το οικονομικό διαμέτρημα του Mokhtari, αμέλησε να ασφαλίσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα η πανάκριβη McLaren να καταλήξει σκονισμένη σε μια μάντρα της αστυνομίας Κεντ.

Σύμφωνα με τις αρχές, το εκθαμβωτικό όχημα ακινητοποιήθηκε για έλεγχο κοντά στη σήραγγα της Μάγχης. Όπως αναφέρει η Sun, «Οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι το πανάκριβο αυτοκίνητο που είχαν σταματήσει δεν ήταν ασφαλισμένο. Φυσικά η McLaren δεν ήταν δυνατό να φορτωθεί σε γερανό της αστυνομίας χωρίς να προκληθεί ζημιά αξίας χιλιάδων λιρών στο κάτω μέρος. Έτσι, οι αστυνομικοί οδήγησαν το αυτοκίνητο σε ένα τοπικό σταθμό προτού στη συνέχεια κατευθυνθούν στη μάντρα κατασχεμένων αυτοκινήτων της αστυνομίας, όπου το supercar έμεινε για περισσότερο από μια εβδομάδα πριν παραληφθεί από τον ιδιοκτήτη του».

Ο Mokhtari έστειλε ένα φορτηγό για να παραλάβει το αυτοκίνητο την Κυριακή και το έστειλε αμέσως στο Παρίσι. Στο Instagram, ο Mokhtari έχει αναρτήσει άπειρες φωτογραφίες του από την επίσκεψή του στη γαλλική πρωτεύουσα όπου φαίνεται να στέκεται δίπλα στη McLaren Senna του 1,3 εκατ. δολαρίων. Πάντως οφείλει κανείς να ομολογήσει ότι σε κάποιες φωτό, ακόμη και ο Πύργος του Άιφελ δύσκολα κλέβει την παράσταση από την απαστράπτουσα McLaren.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ