Post Malone: Πουλάει την ολόλευκη Bugatti Chiron του με extra εξοπλισμό 150.000 δολαρίων

Ο διάσημος τραγουδιστής Post Malone είναι έτοιμος να αποχωριστεί ένα από τα ολόλευκα πολυτελή αυτοκίνητα της συλλογής του. Πρόκειται για μια μοναδική στο είδος της Bugatti Chiron 2019, «φορτωμένη» με έξτρα εξοπλισμό αξίας άνω των 150.000 δολαρίων.
Post Malone: Πουλάει την ολόλευκη Bugatti Chiron του με extra εξοπλισμό 150.000 δολαρίων

Ο τραγουδιστής του «Celebration», Post Malone μόλις έβγαλε προς πώληση την ολόλευκη Bugatti Chiron του 2019, μέσω του DuPont Registry. Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου σε σχέση με όμοια μοντέλα της εξωτικής φίρμας, δεν είναι το χρώμα του. Διαθέτει αναβαθμίσεις αξίας άνω των 150.000 δολαρίων, κάτι που το κάνει μοναδικό στο είδος του.

Διαβάστε ακόμα: Radim Passer - Ο Τσέχος εκατομμυριούχος «έπιασε» 414 χλμ. σε δημόσιο δρόμο με μια Bugatti Chiron

Εάν γνωρίζετε τον εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων του γνωστού καλλιτέχνη, ίσως έχετε ήδη δει την ολόλευκο Chiron του. Το πολυτελές supercar άλλωστε, έχει εμφανιστεί σε αρκετά video clip του καλλιτέχνη.

Το χαρακτηριστικό του; Είναι εξ ολοκλήρου λευκό, με διακριτικές λεπτομέρειες σε ασημί, μαύρο και κόκκινο. Αυτές περιλαμβάνουν την μπροστινή μάσκα από ασημί πλέγμα (η οποία πρόσθεσε 38.200 δολάρια στην τιμή του οχήματος), τους ασημί τροχούς Caractere (64.000 δολάρια) και τις μαύρες δαγκάνες φρένων (6.800 δολάρια).

Το ολόλευκο μοτίβο και τα ακριβά πρόσθετα δεν περιορίζονται στο εξωτερικό του οχήματος. Στο εσωτερικό υπάρχουν καθίσματα Comfort με λευκό δέρμα, ενώ η κεντρική κονσόλα διαθέτει ένθετο αλουμινίου (10.900 δολάρια). Όλα συνδυάζονται για να κάνουν το όχημα στο δρόμο ισοδύναμο με το να φοράς ένα ολόλευκο κοστούμι.

Εικόνα

Ωστόσο, η Chiron του Post Molene κρύβει πολλά περισσότερα από την εντυπωσιακή της εμφάνιση. Κάτω από το καπό, «ζει» ένας τετραπλός υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 8,0 λίτρων W-16. Ο κινητήρας συνοδεύεται από ένα κιβώτιο επτά ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη που στέλνει ισχύ 1.479 ίππων στους πίσω τροχούς.

Εικόνα

Χάρη στην κτηνώδη αυτή δύναμη, το αυτοκίνητο μπορεί να εκτοξευτεί από στάση στα 100 χλμ. σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα και να επιτύχει μια εκπληκτική τελική ταχύτητα 420 χλμ./ώρα, γεγονός που το καθιστά άνετα ένα από τα ταχύτερα οχήματα παραγωγής όλων των εποχών.

Εικόνα

Η τιμή για την Chiron του Post Malone δεν αναφέρεται στο πωλητήριο. Αν ωστόσο ενδιαφέρεστε, μπορείτε να απευθυνθείτε στο website του DuPont Registry για μια προσφορά.

Θα ήταν λογικό ωστόσο, να υποθέσουμε ότι θα ξεπερνάει τα 3 εκατ. δολάρια, ποσό που είναι και το βασικό κόστος για το όχημα, χωρίς να προσθέσουμε τις πολυτελείς αναβαθμίσεις και φυσικά τον διάσημο ιδιοκτήτη του. Λαμβάνοντας επίσης υπόψη ότι η Chiron είναι πλέον sold out, αυτή μπορεί να μην είναι η πιο ακριβή επιλογή για όσους θέλουν να προσθέσουν το supercar στη δική τους συλλογή.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ