Ducati XDiavel Nera: H limited edition του ιταλικού power-cruiser έχει δερμάτινο... σαλόνι

Η Ducati Motorcycle Company έχει να επιδείξει στο πλούσιο βιογραφικό της άφθονες συνεργασίες για τη μεταμόρφωση μερικών από τις πιο δημοφιλείς μοτοσικλέτες της σε ειδικά μοντέλα. Αυτή τη φορά συνεργάζεται με την Poltrona Frau σε ένα XDiavel Cruiser Moto περιορισμένης έκδοσης
Ducati XDiavel Nera: H limited edition του ιταλικού power-cruiser έχει δερμάτινο... σαλόνι

Τα τελευταία χρόνια, η cruiser μοτοσικλέτα XDiavel της Ducati φαίνεται να μονοπωλεί σχεδόν το ενδιαφέρον, καθώς έχει γίνει η δημοφιλής πλατφόρμα της ιταλικής φίρμας στις κοινές προσπάθειες δημιουργίας limited edition μοντέλων.

Διαβάστε ακόμα: Γιατί αυτή η χειροποίητη, μοναδική μοτοσικλέτα με κινητήρα Ducati χρειάστηκε 7 χρόνια για να φτιαχτεί

Έχοντας ήδη συνεργαστεί με την Diesel Jeans και τη Lamborghini σε αντίστοιχες ειδικές εκδόσεις, το brand από την Μπολόνια αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες την τελευταία ειδική έκδοση της Xdiavel, το Nera, τέκνο της συνεργασίας της με την ελίτ εταιρεία ταπετσαριών ειδικών επίπλων και αυτοκινήτων, Poltrona Frau.

Εικόνα

Για αυτήν την τελευταία περιορισμένης έκδοσης XDiavel, η Ducati ζήτησε από την εταιρεία με βάση το Τορίνο να επενδύσει τη σέλα του power-cruiser μοντέλου της, χρησιμοποιώντας το εξαιρετικά premium φυσικό δέρμα Pelle Frau.

Η συνήθως προαιρετική άνετη πλάτη επιβατών της Ducati -η οποία είναι πλέον επενδυμένη με ασορτί δέρμα Pelle Frau- διατίθεται ως στάνταρντ στη Nera. Επιπλέον, η κομψή δερμάτινη επένδυση προσφέρεται σε πέντε διαφορετικές χρωματικές επιλογές που δημιουργούν αντίθεση με το συνδυασμό ματ και γυαλιστερού μαύρου χρώματος που διαθέτει η μοτοσικλέτα.

A post shared by Ducati Motor Holding (@ducati)

Στα πρόσθετα στοιχεία -μόνο για την έκδοση Nera- περιλαμβάνονται ασορτί κόκκινες δαγκάνες φρένων Brembo και καπάκια κινητήρα, καθώς και ειδική σήμανση. Το εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας στην καρδιά του Nera παραμένει αμετάβλητο, με τον κινητήρα Testastretta DVT 1262 να αποδίδει τους ίδιους 152 ίππους. Το δικτυωτό πλαίσιο σε κάθε μοντέλο φέρει επίσης μια χαραγμένη σειριακή ετικέτα με τον αριθμό παραγωγής κάθε μονάδας.

Περιορισμένο σε μόνο 500 μονάδες παγκοσμίως, το Ducati XDiavel Nera 2022 θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τον Μάρτιο 2022 κατόπιν παραγγελίας. Κάθε παραγγελία συνοδεύεται επίσης με αποκλειστικό μπρελόκ και θήκη εγγράφων από το ίδιο δέρμα Pelle Frau που χρησιμοποιείται στη σέλα του μοντέλου περιορισμένης έκδοσης. Η Ducati έχει επίσης σχεδιάσει ένα περιορισμένης έκδοσης κράνος για να ταιριάζει με το Nera Edition XDiavel.

Περισσότερες πληροφορίες για το Ducati XDiavel Nera 2022 μπορείτε να βρείτε στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της εταιρείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ