Emirates Boeing 777: Πώς είναι να ταξιδεύεις στην καλύτερη πρώτη θέση αεροπλάνου του κόσμου

O πιο premium τρόπος να ταξιδέψει κανείς είναι να κλείσει μια σουίτα μέσα στο τεράστιο Boeing 777 της Emirates. Πόσο κοστίζει το εισιτήριο και τι ανέσεις προσφέρει.
Emirates Boeing 777: Πώς είναι να ταξιδεύεις στην καλύτερη πρώτη θέση αεροπλάνου του κόσμου

Οι περισσότεροι από εμάς, όταν πρόκειται να ταξιδέψουμε με αεροπλάνο και ψάχνουμε να κλείσουμε εισιτήριο για τον προορισμό μας, κοιτάμε να βρούμε την πιο value for money επιλογή. Μια οικονομική θέση, που θα μας γλιτώσει χρήματα γιατί «δεν μας νοιάζει το πώς», αλλά το να φτάσουμε κάπου.

Διαβάστε ακόμα: Πτήση Νέα Υόρκη-Πεκίνο σε μία ωρίτσα με το νέο υποτροχιακό αεροπλάνο της κινεζικής Space Transportation

Δεν είναι, όμως, πάντα έτσι. Υπάρχουν αεροπορικές θέσεις, από τις οποίες δεν θες με τίποτα να σηκωθείς. Και μιλάμε φυσικά για τις πρώτες θέσεις των αεροπορικών εταιρειών. Να γίνουμε, όμως, λίγο πιο συγκεκριμένοι και να μιλήσουμε για την καλύτερη αυτών των θέσεων; Την πρώτη θέση της Emirates, η οποία έχει βραβευτεί αρκετές φορές από το κοινό για τις ανέσεις που προσφέρει.

Μπορεί το εισιτήριο να είναι κάπως «τσουχτερό» και να κυμαίνεται από 900 μέχρι και 9.000 ευρώ, ανάλογα με τον προορισμό που ταξιδεύεις, ωστόσο η εμπειρία ενός επιβάτη σε μια τέτοια θέση, δεν συγκρίνεται με τίποτα. Πρόκειται ουσιαστικά για μια πραγματική σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου στον ουρανό.

Η Emirates είναι η μοναδική εταιρεία που προσφέρει μια απόλυτα κλειστή αεροπορική σουίτα (μπορεί ο επιβάτης να απομονωθεί κλείνοντας τις συρόμενες πόρτες), ενώ διαθέτει room service, καθώς φυσικά και ειδικό μενού, το οποίο σερβίρεται στο «δωμάτιο».

Παράλληλα, κάθε επιβάτης που μπαίνει στην πρώτη θέση, λαμβάνει ένα kit με διάφορα αξεσουάρ ταξιδιού, όπως πιτζάμες, παντόφλες, νεσεσέρ, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, κολόνια, σημειωματάριο, στυλό, ακουστικά και διάφορα άλλα.

A post shared by Jarvis Marcos (@theluxurytraveller)

Στη σουίτα υπάρχει μια τεράστια πολυθρόνα, η οποία γίνεται κρεβάτι, καθώς και μεγάλη οθόνη, όπου μπορεί κανείς να δει το πρόγραμμα της επιλογής του. Οι περίπου 14 ώρες ταξιδιού από το Ντουμπάι μέχρι τη Νέα Υόρκη περνάνε «αέρας», με τους επιβάτες της πρώτης θέσης να κατεβαίνουν από το αεροπλάνο φρέσκοι και ανανεωμένοι στον προορισμό τους. Γιατί άραγε;