O καναπές Tetris της Sara Hayat θα μετατρέψει το σαλόνι σας σε ζωντανό videogame

Αν η συναρμολόγηση επίπλων είναι ο εφιάλτης σας, ο καναπές Tetris της Sara Hayat έρχεται να μετατρέψει τη διαδικασία σε ζωντανό videogame. Εμπνευσμένος από το ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι του 1984, διαθέτει διαφορετικά κομμάτια τα οποία μπορείτε να βάλετε στη διάταξη που θέλετε σχηματίζοντας ό,τι αποτέλεσμα σας αρέσει.
O καναπές Tetris της Sara Hayat θα μετατρέψει το σαλόνι σας σε ζωντανό videogame

Ο κόσμος της κατασκευής επίπλων και του design εσωτερικών χώρων συνεχώς διογκώνεται. Ολόκληρη η βιομηχανία, έχει πλέον να επιδείξει σχέδια τόσο δημιουργικά και καινοτόμα που γίνονται λειτουργική τέχνη.

Διαβάστε ακόμα: Έπιπλα από το μέλλον διά χειρός Creative Director των Daft Punk

Λαμβάνοντας υπόψη το εύρος του δημιουργικού σθένους που διαθέτουν πολλοί σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, το να προσπαθήσει κανείς να αφήσει το στίγμα του σε αυτόν τον κλάδο μπορεί να είναι ένα ηράκλειο εγχείρημα.

Εικόνα

Μια σχεδιάστρια που κατάφερε να φέρει εις πέρας ένα τέτοιο έργο, είναι η Sara Hayat. Ενώ η Sara και η οικογένειά της έχουν υπογράψει πολλά διάσημα κομμάτια, θα μπορούσαμε να πούμε ότι η τελευταία της κυκλοφορία είναι η πιο δημιουργική της μέχρι σήμερα.

Όταν οι άνθρωποι συναρμολογούν έπιπλα που έχουν αγοράσει, η εμπειρία ενισχύεται. Το συνολικό αίσθημα ικανοποίησης μόλις το κομμάτι ολοκληρωθεί είναι σαφώς σημαντικό, ωστόσο η ίδια η δουλειά δεν είναι συνήθως το διασκεδαστικό μέρος.

Εικόνα

Για τον καναπέ Tetris της Sara Hayat ωστόσο, η κατασκευή είναι ένα από τα καλύτερα μέρη της εμπειρίας που προσφέρει. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το Tetris είναι εμπνευσμένο από το ομώνυμο videogame του 1984. Ωστόσο, αντί να σχηματίζει απλώς έναν καναπέ που φαίνεται κυβικός, η Sara σχεδίασε ένα πλήρως αρθρωτό σύνολο που αποτελείται από διαφορετικά κομμάτια που μπορούν να αναδιαταχθούν ανάλογα με το γούστο του καθενός.

Εικόνα

Η Sara εμπνεύστηκε τον Tetris από τα παιδιά της, καθώς ήθελε να έχουν ένα έπιπλο με το οποίο θα μπορούσαν να διασκεδάσουν παίζοντας, να το χτίζουν και μετά να το χρησιμοποιήσουν ως καναπέ. Κάθε κομμάτι όχι μόνο είναι αρκετά μεγάλο και άνετο για να λειτουργεί μόνο του, αλλά είναι επίσης κατασκευασμένα από διαφορετικά υφάσματα όπως δέρμα, βελούδο και σουέντ. Όπως και το παιχνίδι, κάθε κομμάτι έχει το δικό του μοναδικό χρώμα, το οποίο παρέχει μια πιο προσαρμοσμένη αισθητική μόλις συναρμολογηθεί ο καναπές.

Κάθε τμήμα του καναπέ είναι χειροποίητο και διατίθεται σε μια σειρά από διαφορετικά χρώματα. Η Sara Hayat δεν έχει ακόμη δημοσιεύσει πληροφορίες τιμολόγησης για τον καναπέ Tetris, αλλά μπορείτε να ρωτήσετε για το κόστος του στον ιστότοπο της σχεδιάστριας.