Τα Rich Kids του Instagram δεν σταματούν να ταξιδεύουν παρά τη μετάλλαξη Όμικρον

Ακόμη και η μετάλλαξη Omicron που σαρώνει τον πλανήτη, δεν κατάφερε να σταματήσει τα πλουσιόπαιδα του Instagram. Τα Rich Kids, αφού πέρασαν τις γιορτές των Χριστουγέννων σε Ντουμπάι, Μαλδίβες και Παρίσι, συνεχίζουν να κάνουν τον γύρο του κόσμου με ιδιωτικά αεροπλάνα.
Τα Rich Kids του Instagram δεν σταματούν να ταξιδεύουν παρά τη μετάλλαξη Όμικρον

Το να προσπαθήσει κανείς να σταματήσει τα Rich Kids του Instagram από το να ταξιδεύουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη είναι τόσο μάταιο όσο σαν να θέλει να εξαφανίσει την πανδημία του κορονοϊού σε μια μέρα.

Διαβάστε ακόμα: «Φλεξάρισμα» τέλος - Η Κίνα απαγορεύει την επίδειξη πλούτου στα social media

Ακόμα και η επίφοβη παραλλαγή Όμικρον δεν κατάφερε να βάλει φρένο στη διάθεση για αποδράσεις πολυτελείας, που ειδικά την περίοδο των Χριστουγέννων χτύπησε «κόκκινο». Μια σύντομη περιήγηση στη σελίδα Rich Kids στο Instagram αρκεί για να διαπιστώσει κανείς ότι τα lockdown είναι μόνο για εκείνους που δεν διαθέτουν ιδιωτικά jet.

Προτού οι χώρες αρχίσουν να κλείνουν ξανά τα σύνορά τους, φαίνεται ότι τα πλουσιόπαιδα κατάφεραν να επισκεφθούν διάφορες εξωτικές τοποθεσίες ανά τον πλανήτη. Μάλιστα, πολλά γνωστά hotspot παγκοσμίως μετατράπηκαν στις προσωρινές διευθύνσεις των Rich Kids, όπως το San Moritz στην Ελβετία, ο Μαυρίκιος, η Ουκρανία, το Brixten και άλλα.

A post shared by @love__rose92

Το Ντουμπάι φαίνεται ότι έγινε και πάλι ο αγαπημένος προορισμός για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, όπου οι influencers και οι πλούσιοι γόνοι συνέρρευσαν σε αφθονία. Σε αντίθεση με τη Νέα Υόρκη, όπου επιβλήθηκαν περαιτέρω περιορισμοί λόγω Covid που επηρέασαν άμεσα εκείνους που έκαναν σχέδια για διακοπές στη μητρόπολη, το Ντουμπάι υποδέχτηκε επισκέπτες με ανοιχτές αγκάλες και PCR test.

Το Ντουμπάι άλλωστε έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε ένα λούνα παρκ πολυτελείας για τους υπεπλούσιους του πλανήτη, με όλο και περισσότερα Rich Kids να επιλέγουν να ξοδέψουν άφθονο χρόνο και χρήμα στην τοποθεσία που προσφέρει το καλύτερο φαγητό, τα κορυφαία ξενοδοχεία και τα πιο αχαλίνωτα πάρτι.

Η επιχειρηματίας και σχεδιάστρια Daisey O'Donnell ήταν ανάμεσα στο πλήθος των Rich Kids που απόλαυσαν τον καυτό ήλιο στο Ντουμπάι μαζί με την σταρ των social media Anna Acendimi και την influencer Katya. Εκεί βρισκόταν και η Caroline Stanbury, που πέρασε τις διακοπές της με τον νέο της σύζυγο Sergio Carrallo. Από την άλλη, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επέλeξαν τα εξωτικά νησιά, όπως η Olesya Malinskaya που βρέθηκε στις Μαλδίβες και η φωτογράφος Yana Leventseva που επισκέφθηκε με την οικογένειά της τον Μαυρίκιο.

A post shared by YANA LEVENTSEVA (@yana_leventseva)

Αρκετοί, αντιθέτως, φαίνεται ότι προτιμούν βουνό και χιόνια, επιλέγοντας να ζήσουν αυτή την εποχή του χρόνου σε μια χειμερινή χώρα των θαυμάτων, με άφθονο χιόνι και πολυτέλεια. Η influencer και καλλιτέχνης Love Rose εμφανίστηκε να κάνει διακοπές στην αγαπημένη της πόλη, το Παρίσι, ενώ η travel blogger Irina Cerutti προσπάθησε να ανεβάσει τις χαμηλές θερμοκρασίες στο πολυτελές χιονοδρομικό κέντρο του St Moritz.

Αν και η λίστα θα μπορούσε να συμπληρωθεί με πολλά ακόμη παραδείγματα, το κεντρικό συμπέρασμα είναι ένα: μετά τα lockdown και τους περιορισμούς λόγω Covid, τα ταξίδια φαίνεται να είναι το δώρο που θα κάνουν τα Rich Kids του Instagram στον εαυτό τους για τη νέα χρονιά. Λογικό. Πόσο να κάτσει κανείς κλεισμένος στο σπίτι του, ακόμη κι αν αυτό είναι ασφυκτικά γεμάτο με ό,τι πολυτέλεια επιθυμεί;

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ