Jeff Bezos: Το πρωτοχρονιάτικο ντίσκο πάρτι του Mr Amazon στο St. Barths

Ο Jeff Bezos και η σύντροφός του Lauren Sanchez πέρασαν την Πρωτοχρονιά στο St. Barths. Ο δισεκατομμυριούχος και η παρέα του υποδέχθηκαν το 2022 με ένα πάρτι με θέμα την ντίσκο, περίεργα ρούχα και τεράστια χαμόγελα.
Jeff Bezos: Το πρωτοχρονιάτικο ντίσκο πάρτι του Mr Amazon στο St. Barths

Ο Jeff Bezos της Amazon και η Lauren Sanchez έκαναν πολλά περισσότερα από το να απολαύσουν απλά τον ήλιο στο St. Barths με ένα «διακριτικό» yacht 38.000 δολαρίων την εβδομάδα. Το ζευγάρι προετοιμάστηκε κατάλληλα και υποδέχτηκε το νέο έτος με ρετρό διάθεση.

Διαβάστε ακόμα: Πάμε Χαβάη - Ένα τροπικό κτήμα 78 εκατ. δολαρίων για τον Μπέζος και τη φίλη του

Στο πάρτι με θέμα την ντίσκο, ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στη Γη (ο Elon Musk της Tesla κυβερνά τη γη) εμφανίστηκε με ένα εξαιρετικά «ζωηρό» στενό πουκάμισο που αναδείκνυε τη γυμνασμένη φιγούρα του και κρεμ παντελόνι. Σχεδόν αγνώριστος ως ο ιδρυτής της Amazon στο ξεκίνημά της, και πιο αναγνωρίσιμος πια ως Mr. Worldwide, ο Jeff Bezos και η παρέα του διασκέδασαν αφάνταστα, αν κρίνουμε από τα χαμόγελα στις φωτογραφίες, οι οποίες σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως στα social media.

Εικόνα

Σύμφωνα με κάποιους χρήστες, τα γυαλιά ηλίου σε σχήμα καρδιάς στο φαλακρό κεφάλι του τον έκαναν να μοιάζει με τον δίδυμο του Pitbull. Κάποιοι άλλοι σημείωσαν την ομοιότητά του με τον γνωστό Ελληνοαμερικανό ηθοποιό του κλασικού Χόλιγουντ, Τέλι Σαβάλας, λέγοντας ότι θα μπορούσε να είναι ο επόμενος «κακός» σε ταινία του James Bond. Άλλοι πάλι εστίασαν στην αγαπημένη του Bezos, Lauren Sanchez, σχολιάζοντας ότι έμοιαζε με ντiσκομπάλα, καθώς φορούσε ένα αστραφτερό μαύρο crop top συνδυασμένο με ασορτί δερμάτινο παντελόνι.

Στο πρωτοχρονιάτικο pool party διασκέδασαν μαζί με το ζεύγος ο γιος τής Sanchez, Niko, ο πρώην αρραβωνιαστικός της Tony Gonzalez και η σύζυγός του October. Οι αδερφοί Bezos σίγουρα ξέρουν πώς να στηρίζουν ο ένας τον άλλον στα καλά, στα κακά και τώρα ακόμα και στα... άσχημα. Ο αδερφός του Jeff, Mark, ήταν επίσης παρών στο πάρτι με ανεβασμένη διάθεση και ένα κοστούμι σε εορταστικό πνεύμα.

Εικόνα

Ο 57χρονος δισεκατομμυριούχος μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα από το λαμπερό πάρτι στον λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας: «Διασκεδάσαμε πολύ χθες το βράδυ που γιορτάσαμε με ένα τρελό ντίσκο πάρτι με την οικογένεια, αλλά η νέα χρονιά είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε απολογισμό και να εστιάσετε στην προσωπική ανάπτυξη, ανανέωση, αναγέννηση και προσοχή σε κάθε στιγμή της ζωής σας. Το καλό και το κακό. Όλα αυτά. Γιορτάστε και μεγαλώστε». Η Lauren Sanchez σχολίασε την ανάρτηση του Bezos, «Σ’ αγαπώ, μωρό μου. Για κάθε λόγο και κανένα λόγο». Να σημειώσουμε τέλος ότι σε μια μόλις μέρα, η ανάρτηση του Bezos για το νέο έτος συγκέντρωσε 469.695 likes.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ