P ZERO Winter Ski Collection: Η Limited Edition σειρά σκι της Pirelli για drift στα χιονοδρομικά κέντρα

Η κορυφαία εταιρεία ελαστικών Pirelli Design, σε συνεργασία με την Blossom Skis παρουσίασαν μία limited edition συλλογή σκι 110 τεμαχίων, κορυφαίας τεχνολογίας και σχεδιασμού, για εκείνους που θέλουν να κινούνται στις χιονοδρομικές πίστες σαν... μονοθέσια της Formula 1.
P ZERO Winter Ski Collection: Η Limited Edition σειρά σκι της Pirelli για drift στα χιονοδρομικά κέντρα

Αφού δημιούργησε μια αυτοκρατορία στις πίστες της Formula 1, η Pirelli Design είναι τώρα έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και στις πίστες των χιονοδρομικών κέντρων. Σε συνεργασία με την Blossom Skis παρουσίασαν την αποκλειστική συλλογή P ZERO Winter Ski Collection με κορυφαίο εξοπλισμό σκι για τους λάτρεις του αθλήματος.

Διαβάστε ακόμα: Μια νύχτα στο πιο «παγωμένο» ξενοδοχείο της Σουηδίας

H περιορισμένης έκδοσης P ZERO Ski Collection διαθέτει δύο μοντέλα σκι: το P Zero Winter Ski και το P Zero Ski. Το πρώτο διαθέτει ένα ανώτερο στρώμα Titanal, με το εσωτερικό του τμήμα να είναι επενδυμένο με καουτσούκ Pirelli για να παρέχει άνετη απόσβεση σε περίπτωση πρόσκρουσης. Διατίθεται σε μεγέθη 151, 158, 164, 170, 176 και 181.

Η δεύτερη έκδοση φέρει το εμβληματικό σύμβολο P-Lunga της Pirelli μαζί με έντονες πλευρικές τομές για να προσαρμόζεται σε κάθε τύπο χιονιού γρήγορα και απρόσκοπτα. Περιορίζεται σε 110 τεμάχια και διατίθεται στα ίδια μεγέθη με την πρώτη.

Εικόνα

Διαθέτοντας ένα στρώμα από αντικραδασμικό καουτσούκ στην κατασκευή τύπου «σάντουιτς», τα χειμερινά σκι Pirelli Design x Blossom Skis P ZERO εξασφαλίζουν ανώτερη εμπειρία κίνησης στο χιόνι, κάτι που κάθε ένθερμος σκιέρ προσδοκά από ένα exclusive ζευγάρι σκι.

Εκτός από την εκτεταμένη γκάμα μεγεθών, τα σκι διατίθενται περαιτέρω σε μια σειρά από χρωματικούς συνδυασμούς για να ταιριάζουν με τον υπόλοιπο χειμερινό σας εξοπλισμό . Τα ολοκαίνουργια Pirelli Design x Blossom Skis P ZERO Ski Collection κοστίζουν 1.400 ευρώ και μπορείτε να το αγοράσετε online στο website της Blossom Skis κάνοντας κλικ εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ