Playstation 5: Νέες χρωματιστές προσόψεις για την κονσόλα παρουσίασε η Sony

Playstation 5: Νέες χρωματιστές προσόψεις για την κονσόλα παρουσίασε η Sony

Από τότε που το PlayStation 5 κυκλοφόρησε στην αγορά το περασμένο φθινόπωρο, η Sony απέτρεψε όλες τις εταιρείες αξεσουάρ DIY από το να σχεδιάσουν οποιαδήποτε μορφή πρόσοψης για την πολυπόθητη κονσόλα της.

Διαβάστε ακόμα: PlayStation 5 Gold Prime Edition από την Caviar: η κονσόλα των billionaires

Αν και είναι σχεδόν αδύνατο να αποκτήσετε ένα PS5 αυτές τις γιορτές λόγω ελλείψεων, η Sony αποκάλυψε επιτέλους τα δικά της σετ προσόψεων για την κονσόλα, καθώς και μια παλέτα νέων χρωμάτων στα χειριστήρια DualSence.

Τα εντυπωσιακά νέα καλύμματα θα είναι διαθέσιμα σε έντονα χρώματα, τα οποία λέγεται ότι είναι «εμπνευσμένα από τον γαλαξία», όπως άλλωστε προδίδουν και τα ονόματά τους: Cosmic Red, Galactic Blue, Midnight Purple, Nova Pink και Midnight Black. Το τελευταίο μάλιστα εμφανίστηκε σε ένα χειριστήριο DualSense που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Εικόνα

Επιπλέον, κάθε ένα από τα παραπάνω χρώματα διατίθεται και ως επιλογή στα χειριστήρια. Προς απογοήτευση των τεχνιτών της Etsy, η πολυαναμενόμενη ποικιλία επιλογών της Sony φαίνεται να προσφέρει μια φουτουριστική χρωματική πινελιά στην κονσόλα επόμενης γενιάς.

Αυτή τη στιγμή οι χρωματιστές προσόψεις -σύμφωνα με το επίσημο ελληνικό site της Sony- θα είναι διαθέσιμες από τις 14 Ιανουαρίου. Στο site δεν αναφέρεται τιμή, ωστόσο στο διεθνές site του Playstation πωλούνται αντί 55 δολαρίων και είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία.

Μολονότι για τις προσόψεις τα μόνα δύο διαθέσιμα χρώματα αυτή τη στιγμή είναι το Midnight Black και το Cosmic Red, τα controler DualSense είναι διαθέσιμα σε κάθε χρώμα για 75 δολάρια με ημερομηνία αποστολής τη 14η Ιανουαρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ