Η Dior Ski Capsule Collection έχει κι ένα έλκηθρο των 7.500 ευρώ:

Η Dior συνεργάστηκε με τη γαλλική φίρμα Akonite για να δημιουργήσει ένα exclusive έλκηθρο ως μέρος της ανδρικής Ski Capsule συλλογής που σχεδιάστηκε από τον Kim Jones. 
Η Dior Ski Capsule Collection έχει κι ένα έλκηθρο των 7.500 ευρώ:

Κατασκευασμένο στη Γαλλία, το έλκηθρο Dior είναι σμιλεμένο από τέφρα και ξύλο λεύκας που παράγεται χάρη στη βιώσιμη διαχείριση των δασών. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του, που διακρίνεται από ένα περίγραμμα σε σχήμα «D», σε συνδυασμό με το μικρό βάρος του, επιτρέπουν την εύκολη μεταφορά στον ώμο.

Διαβάστε ακόμα: Πώς είναι να κυλάς στο χιόνι με το πρώτο ηλεκτρικό snowbike στον κόσμο

Το έλκηθρο αποπνέει την άρτια τεχνογνωσία της Akonite και το πνεύμα της κομψότητας του οίκου Dior και είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου χειροποίητο.

Εικόνα
Το πλαίσιο είναι βαμμένο σε μπλε ναυτικό χρώμα με την υπογραφή «DIOR» στο επάνω μέρος (Πηγή: Dior)

Το σχέδιο διαθέτει ένα μοτίβο Dior Oblique χαραγμένο με λέιζερ καθώς και δρομείς από ανοξείδωτο χάλυβα χαραγμένο με το μοτίβο Cannage, σύμβολο του οίκου. Επίσης, η εξαιρετική δημιουργία μπορεί να συνδυαστεί με άλλα σχέδια από την capsule συλλογή για σκι του Dior, τα οποία μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Εικόνα
Ο έξυπνος σχεδιασμός του σε συνδυασμό με το μικρό βάρος του, επιτρέπουν την εύκολη μεταφορά στον ώμο (Πηγή: Dior)

Συνεχίζοντας τη συνεργασία με τον Βρετανό ζωγράφο Peter Doig που ξεκίνησε με τη συλλογή Dior Winter 2021, o Kim Jones δημιούργησε τη Ski Capsule, συνδυάζοντας τέχνη, μόδα και τεχνογνωσία. Αξεσουάρ όπως γυαλιά, γάντια, καπέλα, κράνη, μπότες και παπούτσια που κυκλοφόρησαν ως μέρος της συλλογής Winter 2021 των Doig and Jones, προσφέρονται τώρα σε διάφορες εντυπωσιακές αποχρώσεις όπως μπλε του πάγου, μαζί με τις αρχικές μαύρες, καφέ, και μπεζ αποχρώσεις.

Το έλκηθρο πωλείται αποκλειστικά στις μπουτίκ και το επίσημο website της Dior με τιμή 7.500 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ