Kim Kardashian: Επιστρέφει στο Instagram με νέα σειρά εσωρούχων Fendi x SKIMS

Μετά από πωλήσεις ρεκόρ στην πρώτη συνεργασία, η Kim Kardashian επιστρέφει στις 10 Δεκεμβρίου με το δεύτερο γύρο του Fendi x SKIMS. Κι αν κρίνουμε από τα όσα υπόσχεται στο Instagram, το νέο απόθεμα των ειδικών εσωρούχων της αναμένεται να εξαντληθεί σε δευτερόλεπτα.
Kim Kardashian: Επιστρέφει στο Instagram με νέα σειρά εσωρούχων Fendi x SKIMS

Είτε μας αρέσει είτε όχι, η αλήθεια είναι ότι η Kim Kardashian όχι μόνο βρίσκει τρόπο για να είναι πάντα στην επικαιρότητα αλλά και να πλουτίζει απ' αυτό.

Διαβάστε ακόμα: Fashion Films - Τα εορταστικά spot των οίκων μόδας είναι ταινίες μικρού μήκους

Έχοντας ήδη κάνει πάταγο to 2019 με τη SKIMS, το δικό της brand με ειδικά εσώρουχα και ρούχα που συγκρατούν το σώμα δίνοντάς του -όπως διατείνεται η φίρμα- «γλυπτές φόρμες», η Kardashian λάνσαρε σε συνεργασία με τη Fendi τη σειρά Fendi x SKIMS, το Drop 1 της οποίας έγινε ανάρπαστο.

Εικόνα
H Kardashian λάνσαρε  σε συνεργασία με τη Fendi τη σειρά Fendi x SKIMS, το Drop 1 της οποίας έγινε ανάρπαστο (Πηγή: SKIMS/Facebook)

Μετά την τρελή επιτυχία της συλλογής, η δημοφιλής celebrity επιστρέφει τώρα με τη δεύτερη έκδοση των στυλ, προσφέροντας στους θαυμαστές της άλλη μια ευκαιρία να αποκτήσουν κάτι -ή κάτι ακόμη- από τη συνεργασία Fendi x SKIMS για τελευταία φορά.

Όπως το συνηθίζει, η Kim Kardashian ανακοίνωσε στο Instagram αυτήν την ειδική, δεύτερη κυκλοφορία, προαναγγέλοντας μεγαλύτερες πωλήσεις από το Drop 1. Στο post της ανέφερε: «Έρχεται στις 10 Δεκεμβρίου: Fendi x SKIMS Drop 2. Μια ειδική, δεύτερη κυκλοφορία των στυλ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις από το Drop 1: κορμάκια και εσώρουχα με τυπωμένο λογότυπο. Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι από την πρωτοποριακή συνεργασία μεταξύ @Fendi και @SKIMS.»

A post shared by SKIMS (@skims)

Η ανάρτηση έχει ήδη σχεδόν 2,5 εκατ. likes, ενώ είναι σίγουρο ότι οι 267 εκατομμύρια ακόλουθοί της θα εξασφαλίσουν ότι η συλλογή θα εξαντληθεί σε δευτερόλεπτα. Η «επιδρομή» είχε επαναληφθεί με την πρώτη συνεργασία Fendi x SKIMS που αποδείχθηκε ότι ήταν η πιο επικερδής κυκλοφορία της Kardashian από τότε που ίδρυσε την SKIMS, το 2019.

Εικόνα
H συνεργασία Fendi x SKIMS που αποδείχθηκε ότι ήταν η πιο επικερδής κυκλοφορία της Kardashian (Πηγή: SKIMS/Facebook)

Η γραμμή φέρεται να απέφερε 1 εκατ. δολάρια μέσα σε 60 δευτερόλεπτα, μόνο από τη μετάδοση του live, με αποτέλεσμα να ξεπουλήσει. Ο δεύτερος γύρος θα περιλαμβάνει μόνο τα πιο δημοφιλή είδη όπως καλτσάκια, εσώρουχα και κορμάκια. Στο ανανεωμένο απόθεμα δεν θα περιλαμβάνονται τα περιζήτητα δερμάτινα φορέματα της προηγούμενη σειράς αλλά ούτε και νέα σχέδια.

A post shared by SKIMS (@skims)

Οι followers υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό την ανάρτηση της Kim στο Instagram. Κάποια έγραψε «Τέλεια συγκυρία για τις διακοπές», ενώ μια άλλη σχολίασε «Θα μας αφήσεις “ταπί”». Πάντως, οι ενδιαφερόμενες δεν θα έχουν και πολύ χρόνο για δεύτερες σκέψεις. Οι αγορές ξεκινούν στις 10 Δεκεμβρίου από τις 9 π.μ. PST (7μ.μ. Ώρα Ελλάδας) στον επίσημο ιστότοπο Fendi x SKIMS.