Aidyn Tussupov: 3,5 χρόνια σε γκούλαγκ ο Ρώσος influencer για φάρσα σε οδηγό της Uber

Τα likes και οι followers είχαν υψηλό αντίτιμο για δημοφιλή Ρώσο Influencer. Ο Aidyn Tussupov  κατέληξε σε γκούλαγκ  για περισσότερα από 3 χρόνια μετά από φάρσα σε έναν οδηγό της Uber.
Aidyn Tussupov: 3,5 χρόνια σε γκούλαγκ ο Ρώσος influencer για φάρσα σε οδηγό της Uber

Δεν είναι λίγοι οι influencers που θα έφταναν στα άκρα για μερικά likes στο περιεχόμενό τους στα social media. Μια τέτοια περίπτωση φαίνεται ότι είναι ο Ρώσος Ayin Tussupov, που δηλώνει ηθοποιός και έχει 1,2 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

Διαβάστε ακόμα: «Φλεξάρισμα» τέλος - Η Κίνα απαγορεύει την επίδειξη πλούτου στα social media

Ο Tussupov είχε πρόσφατα προσπαθήσει να κάνει φάρσα σε έναν οδηγό της Uber για να κερδίσει με το post του μερικές χιλιάδες «προβολές» ακόμη. Ωστόσο, αυτό που τελικά αποκόμισε ήταν μια ποινή φυλάκισης 3,5 ετών.

Όπως φαίνεται στο clip που έγινε viral, ο Tussupov και άλλα δύο άτομα κάθονται αρχικά στο αυτοκίνητο και ζητούν από τον οδηγό να ανοίξει το πορτμπαγκάζ και να βοηθήσει τον φίλο τους να φορτώσει τις τσάντες με τα ψώνια. Αφού ο ταξιτζής κατεβαίνει, ο ένας από τους δύο επιβάτες μπαίνει γρήγορα πίσω από το τιμόνι και απομακρύνεται.

Οι φαρσέρ επιστρέφουν λίγα λεπτά αργότερα και ενημερώνουν τον οδηγό ότι επρόκειτο για φάρσα. Ωστόσο, ήταν ήδη πολύ αργά καθώς ο τελευταίος είχε ήδη ενημερώσει την αστυνομία για το περιστατικό. Ολόκληρο το επεισόδιο έχει καταγραφεί από έναν από τους φίλους του Tussupov στην κάμερα.

Το δικαστήριο απεφάνθη: «Οι Dumshebay E., Tussupov A., Khasanov RN κρίθηκαν ένοχοι για διάπραξη εγκλήματος σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 166 του Ποινικού Κώδικα της Ρωσικής Ομοσπονδίας και καταδικάζονται σε ποινή φυλάκισης τριών ετών και έξι μηνών, χωρίς αναστολή, με έκτιση της ποινής τους σε ποινική αποικία γενικού καθεστώτος».

A post shared by Aidyn Tussupov (@tussupov)

Οι influencers θα σταλούν σε ένα στρατόπεδο φυλακών περίπου 500 χιλιόμετρα από τη Μόσχα και θα πρέπει να στεγαστούν σε εγκαταστάσεις τύπου γκούλαγκ. Όπως αναφέρθηκε, οι συγκεκριμένες φυλακές φιλοξενούν περίπου 800 κρατούμενους σε κοιτώνες 100 έως 120 ατόμων, των οποίων όμως οι προδιαγραφές τους είναι να φιλοξενούν 50 ή 60 άτομα το πολύ. Επιπλέον, έχουν μόνο ένα μπάνιο με μία τουαλέτα και έναν νεροχύτη ανά στρατώνα. Περιμένουμε λοιπόν εναγωνίως τα βιντεάκια του Tussupov από τις διακοπές του στο γκούλαγκ. Εκεί να δείτε likes...