Swarovski x Nike Air Force 1LXX: Τα πιο λαμπερά αθλητικά παπούτσια που έχετε φορέσει ποτέ

Swarovski και Nike ενώνουν και πάλι δυνάμεις, «στολίζοντας» με ανακλαστικούς κρυστάλλους το πιο πετυχημένο μοντέλο αθλητικών παπουτσιών: τα Air Force 1LXX.
Swarovski x Nike Air Force 1LXX: Τα πιο λαμπερά αθλητικά παπούτσια που έχετε φορέσει ποτέ

Οι καλές συνεργασίες δεν ξεχνιούνται εύκολα. Nike και Swarovski είναι παλιοί γνώριμοι, έχοντας στο ενεργητικό τους αρκετά πετυχημένους πειραματισμούς της δεύτερης στα προϊόντα της πρώτης.

Διαβάστε ακόμα: Τα Nike Air Ships του Τζόρνταν είναι τα πιο ακριβά αθλητικά που δημοπρατήθηκαν ποτέ

Οι δύο εταιρείες ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους, αυτή τη φορά σ’ ένα κλασικό μοντέλο αθλητικών παπουτσιών: το Air Force 1. Το αποκλειστικά γυναικείο αποτέλεσμα εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας των δύο εταιρειών σε προηγούμενα κομμάτια που έχουν παρουσιάσει: το αστραφτερό Air Max 97 και το χαρακτηριστικό PE της Naomi Osaka.

Εικόνα

Ως μέρος μακροχρόνιας έρευνας για την καινοτομία στα υλικά, τα Air Force 1 διαθέτουν ένα κάλυμμα εξοπλισμένο με ειδικά τοποθετημένους κρυστάλλους οι οποίοι αντανακλούν το φως απευθείας προς την πηγή, όπως ακριβώς οι οδικοί ανακλαστήρες.

Εικόνα

Χάρη στον εξαιρετικό αρθρωτό σχεδιασμό του, το περίτεχνο κάλυμμα μπορεί να αφαιρεθεί μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας ένα ειδικό κατσαβίδι που διατίθεται μαζί με τα παπούτσια. Τα Air Force 1, που βγαίνουν σε τριπλό μαύρο και τριπλό λευκό, αντιπροσωπεύουν περαιτέρω «126 χρόνια “κρυστάλλινης καινοτομίας”, κυριολεκτικής τεχνολογίας ανακλαστήρων δρόμου και μια εντελώς νέα ιδέα ανακλαστικότητας σε ένα από τα πιο εμβληματικά sneaker της Nike», όπως γράφει το website highsnobiety.com.

Εικόνα

Σχολιάζοντας το, η Marie Crow, δημιουργική διευθύντρια γυναικείων υποδημάτων lifestyle της Nike, είπε: «Η καινοτομία των υλικών μπορεί να ξεπεράσει το φύλο και έχουμε δει τις συνεργασίες μας με τη Swarovski να γίνονται ανάρπαστες. Διαπιστώνουμε ότι όταν βασιζόμαστε στα γυναικεία δεδομένα, φτάνουμε σε μοναδικά σχεδιαστικά αποτελέσματα. Σε αυτήν την περίπτωση, δίνουμε μια εκδοχή της έκφρασης της πόλης μέσω ανακλαστικών διακοσμητικών. Το τολμηρό κάλυμμα μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα, μέσω της αφαίρεσης ή της προσαρμογής των διάφορων μερών του. Κατά συνέπεια μπορεί να τα φορέσει ο καθένας, και να τα διαμορφώσει με το δικό του τρόπο».

Εικόνα

Με τη σειρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της Swarovski, Michele Molon, συμπληρώνει: «Swarovski και Nike λανσάρουν μαζί πολυπόθητα και καινοτόμα προϊόντα εδώ και πέντε χρόνια. Είμαστε εξαιρετικοί συνεργάτες, φέρνοντας ο ένας το καλύτερο στον άλλον και αποδεικνύοντας πώς η συνεργασία μεταξύ δημιουργικών μερών ανεβάζει και τους δύο σε νέα ύψη».

Εικόνα

Τα Swarovski x Nike Air Force 1 θα κυκλοφορήσουν στις 2 Δεκεμβρίου 2021 με τιμή 450 δολάρια το ζευγάρι. Μπορείτε να τα παραγγείλετε από το website SNKRS της Nike.