Black Friday 2021: Αυτές είναι οι κορυφαίες καφετιέρες της αγοράς για καφέ επιπέδου barista

Εν όψει Black Friday, ανακαλύψαμε τις 5 κορυφαίες καφετιέρες πολυτελείας για να ξεκινάτε τη μέρα σας φτιάχνοντας τον τέλειο καφέ.
Black Friday 2021: Αυτές είναι οι κορυφαίες καφετιέρες της αγοράς για καφέ επιπέδου barista

Καμία ημέρα δεν ξεκινάει καλά χωρίς έναν ωραίο δυνατό καφέ. Ζεστό ή κρύο, όπως κι αν τον προτιμάτε, η προϋπόθεση για να τον απολαμβάνετε στην τέλεια μορφή του είναι η σωστή καφετιέρα.

Διαβάστε ακόμα: Πώς να φτιάξετε το martini που πρωταγωνιστεί στην ταινία House of Gucci

Ποια όμως από όλες τις φανταχτερές μηχανές της αγοράς κάνει τέλεια τη δουλειά της; Εν όψει Black Friday λοιπόν, συλλέξαμε για εσάς τις πιο πρόσφατες μηχανές ακριβείας που όχι μόνο μπορούν να παρασκευάσουν καφέ υψηλής ποιότητας αλλά επιτρέπουν και τη μέγιστη προσαρμογή στα γούστα σας.

Thermador TCM24PS

Εικόνα

Η Thermador TCM24PS (4.099 δολάρια) δεν είναι απλή καφετιέρα, αλλά μια αριστουργηματική εντοιχισμένη συσκευή. Συνδέεται απευθείας στο υδραυλικό δίκτυο του σπιτιού και απογειώνει την εμπειρία του οικιακού καφέ μέσω της έγχρωμης οθόνης LED και του φωνητικού ελέγχου Alexa. Σας επιτρέπει μάλιστα να «παραγγείλετε» τον καφέ σας μέσω του smartphone σας. Η Thermador είναι πάντα έτοιμη για το επόμενο φλιτζάνι, ενώ διαθέτει κι ένα πλήρως αυτόματο πρόγραμμα καθαρισμού κατά την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση. Και ενώ δημιουργεί γρήγορα το ρόφημα σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις, μπορεί να αποθηκεύσει στη «μνήμη» της έως και οκτώ προσαρμογές παρασκευής.
thermador.com

Jura A1

Εικόνα

Η αυτόματη μηχανή καφέ Jura A1 (799 δολάρια) είναι ό,τι πρέπει για τους λεπτολόγους. Αυτή η μηχανή ενός φλιτζανιού παρασκευάζει ποιοτικό εσπρέσο και ριστρέτο με το πάτημα ενός κουμπιού. Με δύο ρυθμίσεις για το πόσο δυνατό θέλετε να είναι το ρόφημά σας και τρία προγραμματιζόμενα μεγέθη φλιτζανιών, η κομψή και στιβαρή μηχανή αλέθει κόκκους καφέ και φτιάχνει καφέ με ένα άγγιγμα σε περίπου 30 δευτερόλεπτα. Εξαιρετικά συμπαγής, προσφέρει τέλειο αποτέλεσμα χωρίς να καταλαμβάνει όλο τον χώρο του πάγκου σας και, σε σύγκριση με άλλες δημοφιλείς επιλογές, είναι σχετικά φιλική ως προς τον προϋπολογισμό σας.
shopjura.com

Saeco PicoBarista Carafe

Εικόνα

Η Saeco PicoBarista Carafe (899 ευρώ) κάνει τα ροφήματα με βάση το γάλα παιχνιδάκι. Πλήρως προγραμματιζόμενη, διαθέτει κουμπιά για διάφορα στυλ καφέ όπως και για να αλλάξετε την ένταση του ροφήματός σας, ενώ η οθόνη ψηφιακών ενδείξεων διευκολύνει την προσαρμογή του καφέ σας. Είναι σίγουρα ιδανική για σπεσιαλιτέ καφέ με βάση το γάλα, καθώς η προσαρτημένη καράφα φτιάχνει αυτόματα εξαιρετικό αφρόγαλα. Η μηχανή διαθέτει επίσης ειδικό φίλτρο που ελέγχει την ποιότητα του νερού και έτσι λειτουργεί χωρίς να χρειάζεται αφαλάτωση για περίπου 5.000 φλιτζάνια.
kotsovolos.gr

Breville Barista Pro Espresso

Εικόνα

H Breville Barista Pro Espresso (800 δολάρια) είναι μια απαστράπτουσα καφετιέρα από ανοξείδωτο ατσάλι που κάνει μια ισορροπημένη παρασκευή καφέ. Με ρυθμιζόμενο μέγεθος άλεσης, έχει σταθερή επιλογή μονής ή διπλής δόσης με εύχρηστες λειτουργίες. Έτσι, φτιάχνει μόνιμα ισορροπημένο εσπρέσο χρησιμοποιώντας τη σωστή ποσότητα αλεσμένου καφέ κάθε φορά. Είναι μια ασφαλής, φιλική προς το χρήστη επιλογή που θα σας κάνει να ξεχάσετε για καιρό ακόμη και το αγαπημένο σας στέκι για καφέ.
breville.com

Miele CM6150 Coffee Maker

Εικόνα

Η Miele CM6150 Coffee Maker (1.900 δολάρια) είναι μια λειτουργική καφετιέρα που κάνει την παρασκευή καφέ διασκεδαστική. Με ειδικό δοχείο για να φτιάχνετε αφρόγαλα και τέσσερα προσαρμοσμένα προφίλ χρήστη, η Miele φτιάχνει καφέ με έντονη γεύση καφέ χωρίς ιδιαίτερη «φασαρία». Μπορείτε ακόμη και να φτιάξετε δύο φλιτζάνια ταυτόχρονα με το πάτημα ενός κουμπιού. Διαθέτει επίσης βολικό πρόγραμμα καθαρισμού που κάνει τη φροντίδα και τη συντήρηση τόσο απλή όσο το να πιείτε το απογευματινό σας μακιάτο.
amazon.com

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ