Spend it: Masterclass επιπέδου Michelin με τους σεφ του Four Seasons Hotel George V στο Παρίσι

Οι βραβευμένοι με αστέρι Michelin σεφ και σομελιέ του Four Seasons Hotel George V στο Παρίσι δημιούργησαν μια σειρά από masterclasses για όσους θέλουν να απογειώσουν το παιχνίδι τους στην υψηλή μαγειρική. Το καλύτερο κομμάτι; Υπάρχουν ακόμη λίγες διαθέσιμες θέσεις.
Spend it: Masterclass επιπέδου Michelin με τους σεφ του Four Seasons Hotel George V στο Παρίσι

Όταν το εκλεκτό φαγητό γίνεται παγκόσμια αναζήτηση, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ποια πόλη θα μπορούσε να ανταγωνιστεί το Παρίσι. Η γαλλική πρωτεύουσα έρχεται τώρα να προσφέρει μια ακόμη εμπειρία ζωής σε όσους πιστούς της γεύσης και του κρασιού την επισκεφθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε ακόμα: Ο Salt Bae τάισε χρυσή μπριζόλα Βιετναμέζο υπουργό κι έπεσε το internet

Οι λάτρεις της γαλλικής κουζίνας μπορούν να αποκτήσουν τα διαπιστευτήρια των ικανοτήτων τους στην υψηλή κουζίνα στα masterclasses του Four Seasons Hotel George V, ενός από τα πιο εμβληματικά ξενοδοχεία της Πόλης του Φωτός.

Εικόνα
Το εμβληματικό Four Seasons Hotel George V στο Παρίσι (Πηγή: Four Seasons Hotel George V)

Δύο Κυριακές το μήνα, από τώρα έως τις 30 Ιανουαρίου 2022, οι Παριζιάνοι αλλά και οι επισκέπτες καλούνται να εγγραφούν σε μια σειρά από μαθήματα μαγειρικής και γευσιγνωσίας κρασιού με επικεφαλής τους βραβευμένους με αστέρι Michelin σεφ και σομελιέ του Four Seasons Hotel George V.

Εικόνα
Ο Alan Taudon, Executive Chef του βραβευμένου με αστέρι Michelin εστιατορίου L'Orangerie  (Πηγή: Four Seasons Hotel George V)

Σχεδιασμένα για να τελειοποιήσουν τις μαγειρικές σας δεξιότητες ενόψει των γιορτών, τα masterclasses είναι κατάλληλα για ποικίλα επίπεδα εμπειρίας, καθιστώντας τα ιδανική δραστηριότητα για τους λάτρεις του φαγητού και του κρασιού κάθε είδους.

Τα μυστικά των κορυφαίων σεφ

«Είμαι ενθουσιασμένος που αναδημιουργώ τα πιάτα με την υπογραφή μου, αποκαλύπτω τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά μου και μοιράζομαι την τεχνογνωσία και τις συμβουλές μου για το πώς να συνθέσει κανείς το τέλειο μενού, που να αξίζει αστέρι Michelin!» σχολιάζει ο Christian Le Squer, ο Γάλλος σεφ τριών αστέρων Michelin στο διάσημο εστιατόριο Le Cinq του Four Seasons Hotel George V.

Εικόνα
Το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο L'Orangerie στο Four Seasons Hotel George V (Πηγή: Four Seasons Hotel George V)

«Αυτή η παρασκηνιακή εμπειρία είναι μια ευκαιρία για τους συμμετέχοντες να εμβαθύνουν στην καρδιά της υψηλής κουζίνας του Le Cinq και να απολαύσουν ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι σε μια φιλική ατμόσφαιρα», προσθέτει ο Le Squer.

Αποκλειστική γαστρονομική εμπειρία

Εκτός από την παροχή μιας μοναδικής ευκαιρίας στους λάτρεις του φαγητού και του κρασιού να συνδεθούν με μερικούς από τους κορυφαίους σεφ και σομελιέ στον κόσμο, οι συμμετέχοντες θα λάβουν επίσης εξατομικευμένη καθοδήγηση καθώς θα ανακαλύπτουν μερικά από τα επώνυμα πιάτα, επιδόρπια και κρασιά που έχουν κάνει το Four Seasons Hotel George V σημείο αναφοράς για τους φανατικούς της γαστρονομίας σε όλο τον κόσμο.

Εικόνα
Ο βραβευμένος σομελιέ  Eric Beaumard, διευθυντής του εστιατορίου Le Cinq (Πηγή: Four Seasons Hotel George V)

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, τα μέλη των masterclasses θα προσκληθούν να απολαύσουν ένα ιδιωτικό γεύμα με τους σεφ και τους σομελιέ στο Le Cinq, το οποίο θα μείνει κλειστό για την περίσταση.

Εικόνα
Το φημισμένο εστιατόριο Le Cinq, στο Four Seasons Hotel George V (Πηγή: Four Seasons Hotel George V)

Προς το παρόν είναι διαθέσιμα για κράτηση τα ακόλουθα masterclasses:

  • Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021: Ελαφριά, γκουρμέ και δημιουργική κουζίνα με βάση τα φυτά από τον Alain Taudon, Executive Chef του βραβευμένου με αστέρι Michelin L'Orangerie
  • Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021: Τα εορταστικά επιδόρπια του George V από τον Michael Bartocetti, Pastry Chef στο Four Seasons Hotel George V
  • Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2021: Εορταστικά γεύματα - ένα μαγικό γκουρμέ δείπνο για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από τους Christian Le Squer, Eric Beaumard και Michael Bartocetti
  • Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2022: Εκλεκτά ιταλικά κρασιά που θα δοκιμάσετε μια φορά στη ζωή σας από τον Francesco Cosci, Head Sommelier στο βραβευμένο με αστέρι Michelin Le George
  • Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022: Ανακαλύπτοντας τα εξαιρετικά κρασιά της Βουργουνδίας από τον Eric Beaumard, διευθυντή του εστιατορίου Le Cinq
  • Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022: Στα ίχνη ενός σεφ τριών αστέρων Michelin - οι δημιουργίες του Le Cinq από τον Christian Le Squer
Εικόνα
Ο Michael Bartocetti, Pastry Chef στο Four Seasons Hotel George V (Πηγή: Four Seasons Hotel George V)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στο website των masterclasses, εδώ. Επικοινωνήστε με το Four Seasons Hotel George V στο [email protected] για να κλείσετε τη θέση σας.