Spend it: Πωλητήριο $4,8 εκατ. για την έπαυλη του Κάρλος Σαντάνα στη Χαβάη

Γυάλινοι τοίχοι και θέα στον ωκεανό. Η έπαυλη του διάσημου κιθαρίστα Κάρλος Σαντάνα στην Χαβάη «υπόσχεται» να κλέψει τις καρδιές των υποψήφιων αγοραστών, παρά την... ανεβασμένη τιμή της. 
Spend it: Πωλητήριο $4,8 εκατ. για την έπαυλη του Κάρλος Σαντάνα στη Χαβάη

Μόλις ένα χρόνο μετά την αγορά της, η έπαυλη του Κάρλος Σαντάνα στο νησί της Χαβάης, HI, βγαίνει ξανά στην αγορά και αναζητά νέο ιδιοκτήτη. Σύμφωνα με το γραφείο πώλησης ακινήτων REALTOR, το οποίο έχει αναλάβει τα διαδικαστικά, το ακίνητο βρίσκεται σε έναν λόφο με θέα τη θάλασσα και έχει τιμή πώλησης 4.795.000 δολάρια.

Διαβάστε ακόμα: Ένα τροπικό κτήμα 78 εκατ. δολαρίων στη Χαβάη για τον Μπέζος και τη φίλη του

Η τιμή του μάλιστα είναι σημαντικά υψηλότερη, σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα, όταν ο Σαντάνα αγόρασε την έπαυλη έναντι 3,8 εκατ. δολαρίων. Η ονειρική έπαυλη χτίστηκε το 2004 από τον ντόπιο αρχιτέκτονα Γκάρι Τόμπεϊ, έχει δύο διαφορετικούς ορόφους με 407 τετραγωνικά μέτρα, 4 υπνοδωμάτια και 5 μπάνια. Φυσικά, η εντυπωσιακή θέα είναι από τα «καλύτερα» χαρακτηριστικά του σπιτιού.

Εικόνα

Το μεγάλο καθιστικό είναι open-concept, μαζί με την τραπεζαρία και έχει μεγάλες γυάλινες πόρτες, που προσφέρουν απρόσκοπτη θέα. Από εκεί μπορεί να βγει κανείς στην προστατευμένη βεράντα που κάνει τον γύρο του ακινήτου και οδηγεί στην γωνιακή infinity πισίνα.

Οι πολυτελείς λεπτομέρειες περιλαμβάνουν «φεγγίτες» για να μπαίνει άπλετο φυσικό φως σε όλους τους χώρους του ακινήτου, ξύλο τικ στις οροφές, τα πατώματα και την κουζίνα. Μάλιστα, η κουζίνα είναι ένα «όνειρο» για όσους μαγειρεύουν, καθώς όλες οι συσκευές είναι τελευταίας τεχνολογίας και ικανές να αφήσουν ικανοποιημένο ακόμα και έναν σεφ.

Στον εξωτερικό χώρο, πέρα από την πισίνα, μπορεί κανείς να βρει ένα spa, δύο εξωτερικά ντους, πλούσιους κήπους και ένα χτισμένο μπάρμπεκιου με εξωτερική τραπεζαρία. Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για τη «γειτονιά» του Princeville στο παρακάτω video και την photo gallery που ακολουθούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ